Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – EL-csoportmecsen Szert Balázs
2019-09-18 10:45:18
Csütörtökön rangos mérkőzésen teljesít szolgálatot Szert Balázs. A FIFA-jelvényes egri játékvezető asszisztens az Európa Liga csoportkörében lesz érdekelt. Az adott napon este 21 órától bonyolítják le a Borussia-Parkban a Mönchengladbach - Wolfsberger összecsapást. A J-csoportban esedékes találkozón Szert kettes számú asszisztensként segíti majd Bognár Tamás játékvezető munkáját. A magyar team további tagjai Kóbor Péter (1. számú asszisztens) és Solymosi Péter (tartalék) lesznek. A mérkőzés esélyesének a helyi Borussia számít, amely a Bundesligában a hetedik helyen áll. Az osztrák ellenfél a Salzburg és a LASK Linz mögött a harmadik pozíciót foglalja el hazája pontvadászatában. A J-csoportban az AS Róma és a török Basaksehir szerepel még. Játékvezetőink szerdán elutaztak Németországba, ahonnan pénteken érnek haza.

További hír a magyar játékvezetéssel kapcsolatosan, hogy eredetileg Kassai Viktort és csapatát (Ring György, Tóth Vencel, Farkas Ádám) bízták meg az Európa Liga G-csoportjában rendezendő Rangers FC - Feyenoord találkozó vezetésével, azonban Kassai Viktor sérülése miatt ez meghiúsul. Kassai a szombati Honvéd - Mol Fehérvár bajnoki mérkőzést még levezette, az orvosi vizsgálatok szerint azonban részlegesen elszakadt a combizma, így pihennie kell. Az UEFA hivatalos honlapja szerint a Magyarország - Szlovákia Eb-selejtező játékvezetője, a spanyol Antonio Mateu Lahoz vezeti a találkozót Glasgow-ban.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel