Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – A Kaposvár ellen tapossa tovább útját a ZF-Eger
2019-09-18 10:01:44
A sikerrel megvívott Eurokupa selejtezőt követően szerdán bajnoki mérkőzést játszik a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Teljes lesz a játéknap az OB I alapszakaszában, mindkét csoportban a harmadik fordulóra kerül sor. Dabrowski Norbert együttese 18 órai kezdettel a Kaposvárt látja vendégül a Bitskey-uszodában. A nemzetközi porondon elért három magabiztos győzelem a bizonyítéka annak, hogy jó úton halad együttesünk. Erről az ösvényről szerda este sem szeretne letérni az Eger, amelynek minden lehetősége megvan arra, hogy három ponttal örvendeztesse meg szurkolóit. A somogyiak két vereséggel nyitották a szezont, de szemrehányás nem érheti őket, hiszen a Honvéd és az OSC ellen részükről bravúr lett volna még a pontszerzés is. Lebecsülni nem szabad őket. Soraiban két korábbi egri pólóssal érkeznek a hevesi megyeszékhelyre. Kapujukat Csiszár Boldizsár őrzi, a mi kapunkat pedig többek között Biros Barna fogja riogatni. Az Egerhez hasonlóan fiatal csapatuk van, kiegészülve néhány sokat tapasztalt rutinos pólóssal. Három légiósuk eddig keveset mutatott meg tudásából, remélhetően nem szerda este érkeznek meg ténylegesen a magyar pontvadászat első osztályába. Nálunk minden játékos bevethető, és minden bizonnyal a legerősebb keretet nevezi a találkozóra a szakvezetés, mivel valamennyi mérkőzés az összeszokást szolgálja.


Férfi OB I., alapszakasz, B-csoport, 3. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-09-18 (szerda) 18 óra
ZF-Eger - Kaposvári VK

Játékvezetők: Fodor Rajmund, Vogel Gábor

A B-csoport, 3. fordulójának további párosításai:
A-Híd-OSC-Újbuda – AVUS Szombathely
Honvéd - Metalcom Szentes
BVSC-Zugló – VasasPlaket
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel