Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Atlétika - Fotocellás rendszer segíti az egri atléták felkészülését
2019-09-16 20:59:34
SPORTISKOLA. Öt kapus fotocellás rendszerrel gazdagodott az Egri Városi Sportiskola atlétikai szakosztálya. Az OXA Sport Timer Bt. rendszerű berendezést Spák József ügyvezető adta át Kovács Géza EVSI igazgatónak és Petrovai József atlétikai szakosztály vezetőedzőjének. - A válogatottnál mindig használjuk a fotocellás rendszert. A hasznossága megkérdőjelezhetetlen a sprintereknél távolugróknál - mondta Petrovai József. - Jó szolgálatot tesz majd Szeles Bálint és társai felkészítésében. A korszerű eszközzel lemérhetjük a gátak közötti időket, elemezhető a gyorsaság, robbanékonyság és a célba érkezés előtti szakasz időeredménye. Spák József szerint a szoftver segítségével a részidőket tárolja a laptop és így folyamatosan figyelemmel követhető az atléták formaingadozása, fejlődése. Felváltja a stoppert, jegyzetfüzetet, hosszabb távon - több évre visszamenően - objektív módon elemezhető, összehasonlítható az edzésmunka hatékonysága. - 2012 óta száz rendszer működik országszerte, az atlétika mellett a labdarúgók is jelentős felhasználói az OXA Sport Timer fejlesztette rendszernek - mondta Spák József.

A fotocellás rendszer beszerzését a Magyar Atlétikai Szövetség pályázati forrása támogatta.


Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel