Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - XX. Tóth Péter Emlékverseny - EVSI: 3 arany, 1 ezüst, 4 bronz
2019-09-14 22:00:10
EMLÉKVERSENY. Huszadik alkalommal rendezte meg az Egri Városi Sportiskola judó szakosztálya a Tóth Péter Emlékversenyt. Négy kategóriában (Diák A, B, C és Serdülő) 51 klub 272 versenyzője lépett a Kemény Ferenc Sportcsarnok küzdőterén elhelyezett 5 tatamira. A házigazda EVSI 12 versenyzőt nevezett, közülük 8 ifjú sportoló állhatott dobogóra. A Diák-korosztályban első helyen végzett Kalbaltner Kolos, Lukács Botond és Czinege Dávid. Ezüstéremmel zárta a viadalt Cs. Németh Mihály. Bronzéremmel gazdagodott Sereg Szilárd, Gotyár Dominik, Szabó Ábel és a serdülőknél Esküdt Ádám. Az összesített csapatversenyt a MVSC-MISI nyerte a DVTK és a Cegléd előtt. Az 1995-ben 32 éves korában közlekedési balesetben elhunyt edző tiszteletére tartott megemlékezésen Tóth Péter testvére Tóth Erzsében az egri és egyetemes judo sport támogatásáért elismerést adott át Kajdi Zoltán egykori egri edzőnek, Gál Péternek a verseny rendezésben nyújtott segítségért, valamint Raus Ivett debreceni bíró vehette át a díjat Tóth Erzsébettől. Az ünnepélyes megnyitó ünnepségen Martonné Adler Ildikó Eger Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntőjében méltatta az egri sportiskola küzdősport szakosztályait, különösen a judósokat, akik 2 évtizede rangos versennyel emlékeztek Tóth Péter edzőre.KÜZDŐSPORTOK. Kovács Géza az Egri Városi Sportiskola igazgatója az emlékverseny rendezésért emlékplakettet adott át Horváth Tamásnak, aki mind a a 20 verseny rendezésében főszerepet vállalt. A Magyar Judó Szövetség elismerését vehette át Martonné Adler Ildikó a sportág támogatásért. A Versenybíróság munkáját Vincze Zoltán főbíró irányította, aki az eredményhirdetés végén megköszönte Eger városának a remek versenyt, a résztvevőknek a sportszerű küzdelmeket.

ÉREMSZÁLLÍTÓK. Az Egri Városi Sportiskola versenyzőinek eredményei:

Diák C korcs.:
30 kg: 1. Czinege Dávid
33 kg 2. Cs. Németh Mihály
36 kg 3. Szabó Ábel

Diák B korcs.:
50 kg. 1. Lukács Botond
55 kg. 1. Kalbantner Kolos
45 kg 3. Sereg Szilárd
45 kg Ferencz Vince helyezetlenül zárt
38 kg Gáspár Bence helyezetlenül zárt

Diák A korcs.:
49 kg 5. Gotyár Dominik
49 kg 5. Esküdt Ádám

Serdülő A korcs.:
50 kg 3. Esküdt Ádám
50 kg 5. Kalbantner Géza Ferenc
50 kg 5. Gotyár Dominik


Edzők: Horváth Tamás, Fejér Barna, Cs. Németh Péter, Zakar Csaba.

Összesített pontverseny

1. MVSC-Miskolci Sportiskola
2. DVTK
3. Cegléd.
5. Egri Városi Sportiskola

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel