Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Terv teljesítve: megszerezte első győzelmét az SBS-Eger
2019-09-13 22:06:06
A férfi kézilabda NB I. 3. fordulójának mérkőzésén jó védekezésre alapozva, gyors indításokból szerzett gólokkal győzte le ellenfelét az SBS-Eger csapata. Az újonc orosháziak az előmeccseken még örülhettek, miután a serdülőknél és ifiknél is a vendégek nyertek. A felnőttek összecsapásán is jól kezdett az újonc, de az egriek rendezték soraikat és a félidőben már 12-10-es előnnyel vonulhattak pihenőre. Térfélcsere után a támadásban sokat hibáztak az egriek. Ki nem kényszerített labdaeladások, technikai hibák után sokat támadhatott az Orosháza. Az egri védőfal előtt hosszan adogatták a labdát az orosháziak, a sokszoros válogatott beállóst Zubai Szabolcsot igyekeztek megjátszani. Kiss Gergőék azonban jól zártak. A 2. félidő közepén Moscoso állt a kapuba, több bravúrt is bemutatva sikerült a 2-3 gólos különbséget tartani. Molnár Balázs gyorsaságával nem tudtak mit kezdeni a védők, így az 55. percben már öt góllal vezettek Füzi Dánielék. A Győzelem ezt követően már nem forgott veszélyben. Fontos 2 ponttal gazdagodott az Eger.

Férfi kézilabda NB I., 3. forduló
SBS-EGER - OROSHÁZI FKSE-LINAMAR
27-24 (12-10)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 700 néző. V.: Bíró Ádám, Kiss Olivér.
Gólszerzők: Molnár Balázs 9, Bernatonis 6, Rédei 4, Lezák 4, Füzi 3, Tóth R. 1., illetve Mrsulja 9, Lele 4, Németh 3, Zubai 3, Pásztor 3, Slqavulica 2.
Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1.
Kiállítások: 4 perc, ill. 8 perc

Mestermérleg
Tóth Edmond:
- A mai fontos győzelmünkkel felértekelődött a mezőkövesdi pontszerzésünk. Támadásban sok hibát vétettünk, de még így is még meglőttük a 27 gólt. Jól védekeztünk, pedig legalább 45 percig a mi kapunk előtt játszottunk. Döntőnek bizonyult, hogy sikerült gyors gólokat szereznünk.

Ratko Djurkovics:
- Gratulálok az Egernek, köszönjük a fogadtatást. Minden meccsünkön ugyanaz a probléma köszön vissza. Kevesen vagyunk, rövid a kispadunk és ez pontokba kerül. Mindent megpróbáltunk, de nem tudtuk megvalósítani amit elterveztünk.

További eredmény:
Csurgó - Komló 19-19.
Az SBS-Eger a 7. helyen áll a tabellán.


FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTONKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel