Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Péntek 13 szerencsenap orosházi vendégekkel
2019-09-12 21:57:22
Esély van az első győzelem megszerzésére. Pénteken az Orosháza ellen igyekszik tovább gyarapítani bajnoki pontjai számát az SBS-Eger. - Érezhetően felvillanyozza a csapatot, hogy ismét saját közönségünk előtt léphetünk pályára, reményeink szerint olyan hangulatban, amely szárnyakat ad a csapatnak - nyilatkozta a klub honlapjának Tóth Edmond edző. - Az Orosháza feltörekvő együttes, amely épp ezért lehet veszélyes. Az első perctől az utolsóig koncentrálni kell és mindent kiadni magunkból. A mezőkövesdi mérkőzésen nyújtott teljesítményével Schmid Péter is bekerült a forduló álomcsapatába. A mérkőzésre érkező szurkolókat már a régi-új sárga-fekete címer fogadja körcsarnok előterében. Az Egri Városi Sportiskola munkatársai újra cserélték a kapukat, hálókat is. A pénteki napon hárma Eger - Orosháza párharcot láthat a közönség. 13 órától a serdülők, 14.30-tól az ifjúságiak, 18 órától a felnőttek mérik össze tudásukat.

A férfi NB I. 3. fordulója:
SBS-EGER–OROSHÁZI FKSE-LINAMAR

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, péntek, 18.00. V.: Bíró Ádám, Kiss Olivér.


Serdülők: Eger - Orosháza
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, péntek, 13.00.

Ifjúságiak: Eger - Orosháza
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, péntek, 14.30.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel