Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - 20. Tóth Péter Emlékverseny - Rangos országos erőpróba Egerben
2019-09-12 00:37:15
Rudinszki, Iklódi, Kurtán, Horváth B., Juhász, Kőrfy, Gotyár, Parádi, Csorba, Rottenstein, Az egri dzsudósport az elmúlt években kineveli azokat a tehetségeket, akik a válogatott színekben szerepelhetnek nemzetközi viadalokon is. Kurtán Zsombor az idén az olaszországi Universiaden végzett a 9. helyen. Értékes helyezésről adhattuk számot az ifjúsági és junior Európa-Kupa viadalokról is. Sokszor 60-70 fős mezőnyben kell a helyezésekig küzdeni. A felsorolt ifjak mindannyian a Tóth Péter Emlékversenyen kezdték el a szárnyaikat bontogatni. A szeptember 14-i szombati verseny rangos helyet foglal el a magyar versenynaptárban. Várhatóan 40 klub 300 versenyzője lép tataira, hogy versenyezzen, lemérje tudását és adózzon Tóth Péter egri edző emlékének. Az 1995-ben, közúti balesetben 32 éves korában elhunyt edzőről 2000 óta mindig megemlékeztek utánpótlás versennyel. A szeptemberi időpont minden utánpótlás edző számára kiváló lehetőség, hogy elhozza tanítványait a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. Horváth Tamás főszervező az Egri Városi Sportiskola vezetőedzője mindig számíthat a Tóth-család segítő támogatására. Tóth Péter testvére Tóth Erzsébet a Magyar Judo Szövetség egyik prominens képviselője. A rendezésben Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egri Városi Sportiskola nyújt segítséget.

A 2019-es 20. Tóth Péter emlékversenyen 4 kategóriában (Diák A, B, C és Serdülő) fiúk, lányok lépnek tatamira, amelyből ötöt helyeznek el a küzdőtérre. Az Egri Városi Sportiskola 20 versenyzőt nevez a versenyre. Az országos diákbajnokságon sikeres sportolók közül többen is pályázhatnak dobogós helyezésre.
A verseny 11 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődik.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel