Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda Eurokupa - Három nehéz meccs vár az egriekre
2019-09-11 22:27:10
Hazai környezetben kezdi megszereplését az Eurokupában a ZF-Eger férfi csapata. A korábbi években Bajnokok Ligája résztvevős egriek most a második számú kupasorozatban bizonyíthatnak. Az évadnyitó sajtótájékoztatón nem kertelt a klubvezetés, egyértelműen a serleg megnyerését tűzték ki célul- Az első akadályt a Bitskey-uszodában a B-csoportban érkező 3 ellenfél jelenti. A horvát Solaris Sibenik, az orosz Sthurm 2002 Ruza és a szerb VK Radnicski lesz az Eger ellenfele. A négy csapatból kettő jut tovább. Dabrowski Norbert együttese szptember 13-án pénteken este a Sibenik ellen mérkőzik. Szombaton az oroszok, vasárnap a szerbek ellen ugranak medencébe Decker Ádámék. A másik magyar együttes ebben a kupasorozatban a Miskolc gárdája, akik Máltán szerepelnek olasz, francia és máltai csapat társaságában.

Dabrowski Norbert a vlv.hu nportálnak latolgatta az esélyeket: - Azt szeretném látni ezen a hazai tornán, hogy a játékunk meccsről meccsre fejlődik. Feltérképeztem őket, de csak olyan szempontból, hogy nézegettem a névsorukat, videóanyagunk nincs róluk, meg azért - most még mindenki a szezon elején tart. Mi még kicsit hamarabb is kezdtünk, van olyan csapat az ellenfeleink között, amelyiknek ezek lesznek az első meccsei az új szezonban. Szóval az ellenfelek még fekete lónak számítanak, de úgy gondolom, mivel hazai pályán játszunk, nekünk elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk. Olyan nagyon váratlan dologra egyébként sem számítok senkitől az ellenfeleink közül, azt meg lehet látni a névsorból, hogy kik azok a játékosok, akikre nagyon kell majd figyelnünk. A Kragujevácban véd Dobozanov, aki Partizan-nevelés, a 95-ös válogatott kapusa volt, ott van Nebojsa Toholj, aki center és szerepelt már szerb válogatott keretében vagy a rossz kéz oldalon játszó Lukicsot tudnám kiemelni. Várhatóan a Radnicski lesz a legerősebb ellenfelünk.Szeretnénk mind a három meccset megnyerni. Már számíthatok Hosnyánszky Norbertre is aki a máltai bajnokságban szerepelt az elmúlt hetekben.


Eurokupa
A B-csoport programja:
Szeptember 13., péntek

18.30 Eger - Sibenik
20.15 Radnicski Kragujevác - Sturm 2002 Ruza

Szeptember 14., szombat
18.30 Eger -Sturm 2002 Ruza
20.15 Sibenik - Radnicski Kragujevác

Szeptember 15., vasárnap
9.45 Sturm 2002 Ruza - Sibenik
11.30 Eger - Radnicski Kragujevác
További csoportbeosztás:
A-csoport (Split): Matarò (spanyol), Mornar (horvát), Mediterrani (spanyol), AZSC Antwerp (belgal).

C-csoport (Málta): Posillipo (olasz), Noisy Le Sec (francia), Miskolc (magyar), Valletta (máltai).

D-csoport: (Siracusa): Montpellier (francia), Ortigia (olasz), Partizan (szerb), Apoel Larnaca (ciprusi)

A csoportok első két helyezettje jut tovább.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel