Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szentesen kezdi bajnoki menetelését a ZF-Eger
2019-09-03 11:24:06
Szerdán kezdetét veszi az OB I-es férfi vízilabda bajnokság. A pontvadászatban érdekelt ZF-Eger csapata régóta nem játszott tétmeccset. A napokban lebonyolított Magyar Kupa-selejtezőt is kihagyta a Dabrowski-legénység, mivel a magyar élvonal öt legjobb alakulatát (köztük az Egert) kiemelte a honi szövetség, így azok csak október végén a negyeddöntőben csatlakoznak a sorozatba. Jobb híján kétkapus edzések valamint a Tatabányán rendezett Jó szerencsét-Kupa felkészülési tornán tudtak éles körülmények között hangolódni a fiúk. A férfi OB I lebonyolítása kis mértékben változott az eddigiekhez képest. Az alapszakaszt nem érintik a módosítások, azok továbbra is két csoportban zajlanak. A ZF-Eger a B-jelű társaságba kapott besorolást többek között az OSC, a BVSC és a Honvéd társaságába. Az A-csoportban három élcsapat (FTC, Szolnok, Miskolc) szerepel majd. Változás ugyanakkor, hogy a rájátszásban nem lesz két play-off, hanem csak egy középszakasz, a bajnoki döntő megnyeréséhez pedig két győzelem is elegendő az eddigi három helyett. Minden csapatnak kötelezően szerepeltetnie kell egy fiatal, saját nevelésű játékost is.

A mieink Szentesen kezdik meg bajnoki menetelésüket. A házigazdák túlvannak a Magyar Kupa kvalifikációs tornáján, az eredményre azonban nem lehetnek büszkék a csongrádi városban. A nyolc közé kerülést nem sikerült kiharcolniuk, mivel az UVSE megelőzte őket. Ezzel együtt sem mehet biztosra a Kurca-partján a ZF-Eger, hiszen a riválisokhoz képest játékereje még nem ismert, Szentesen pedig nem egyszerű a vendégcsapatok élete. A találkozó szerdán 19 órától startol. A nyitófordulóban a Honvéd Kaposvárra látogat, míg a BVSC Szombathelyen vendégeskedik. Fővárosi rangadót is rendeznek a Komjádiban, ott a Vasas és az OSC néz farkasszemet egymással.


Férfi OB I., B-csoport, 1. forduló
Szentes, 2019-09-04 (szerda) 19 óra
Metalcom-Szentes – ZF-Eger

Játékvezetők: Vogel G., Nóvé Gy.

A B-csoport első fordulójának további párosításai:
Kaposvár – Honvéd
AVUS – BVSC-Zugló
Vasas – OSC

Az A-csoport első fordulójának párosításai:
Tatabánya – Miskolc
Szeged – Ferencváros
Pécs – Szolnok
UVSE – DebrecenRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel