Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Előbb tiszta vizet öntenek, majd Békésbe utaznak
2019-08-23 07:42:25
A hatvani megyei rangadót követően újra idegenben vár mérkőzés az NB III keleti-csoportjában az Eger SE labdarúgó csapatára. A piros-kékek vasárnap Füzesgyarmaton vendégeskednek. Két hárompontos gárda néz egymással farkasszemet a helyi Lázár Gyula Sporttelepen. A gyarmatiaknak kijutott a jóból az első három körben. Két vereséggel nyitottak, ám mindkét legyőzőjük (Jászberény, Cegléd) is dobogós álmokat szövöget, Az elmúlt fordulóban aztán megszerezte első pontjait az észak-békési gárda, az ESMTK otthonából 1-0-s sikerrel távozott. Nyilván a győzelem feltüzeli majd a gyarmatiakat, akik szeretnék sikerrel abszolválni az Eger elleni hazai bajnokit is. Az ESE sebzett vadra hasonlít, a Hatvanban elszenvedett 4-1-es fiaskó komoly indulatokat váltott ki, aminek következménye, hogy Harmati Péter operatív vezető kötetlen beszélgetésre invitálja a csapat szurkolóit. „Öntsünk tiszta vizet a pohárba” így publikálja a klub hivatalos honlapján a Szentmarjay Tibor Városi Stadion irodájában 16 órától esedékes ankétot. A csapatnál mindenesetre óvatos optimizmus uralkodik, legalábbis ezt tükrözik a nyilatkozatok. Szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni a füzesgyarmati bajnokiról. Igaz több sérültünk van, többen szalagproblémákkal küzdenek, de a hiányzókat is pótolni fogjuk. Csapatként működve lesz esélyünk a sikerre – nyilatkozta a vasárnapi bajnoki kapcsán Klink Zoltán edző. Vajda Ákos támadó szerint az eddigi legkomolyabb erőpróba vár rájuk. A Füzesgyarmat egy masszív, feljutásra esélyes csapat, ráadásul a hazai pályája és az ottani közeg miatt is nehéz dolgunk lesz. Ha kellő koncentrációval megyünk ki a mérkőzésre és elől a gyors játékosaink gólra tudnak váltani egy-egy helyzetet, akkor akármilyen nehéznek is tűnik elérhetjük a céljainkat – tette hozzá Vajda. A találkozót 17 órától kezdik a hét utolsó napján. Megyénk további NB III-as csapatai közül a Hatvan a DEAC vendége lesz, míg a GYAK az ESMTK-t fogadja.


NB III., keleti-csoport, 4. forduló
Füzesgyarmat, 2019-08-25 (vasárnap) 17 óra
Füzesgyarmati SK – Eger SE

Játékvezetők: Takács Á. (Benkő R., Gavalla-Kulcsár J.)

A NB III keleti-csoport, 4. fordulójának programja itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel