Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Felkészülési siker a nehézségek ellenére
2019-08-15 20:36:05
Lejátszotta harmadik nyári felkészülési mérkőzését az Eger SzSE férfi kézilabda csapata. A Dél-Korea válogatottjától elszenvedett vereséget, majd a mezőkövesdi fiaskót követően végre győzelemnek örülhettek játékosaink, valamint a Kemény Ferenc Sportcsarnokba látogató szurkolók. Az érsekkerti létesítményben az NB I egyik újonca az Orosháza tette tiszteletét, amely ellen 34-33-ra diadalmaskodott Tóth Edmond legénysége. A siker különösen azért értékes, mert három meghatározó játékosát nélkülöznie kellett az együttesnek. Rédei István combsérüléssel bajlódik, Tóth Attilának a dereka fáj, és sajnálatos módon a beálló Papp Gábriel is feliratkozott a maradiak listájára. Az első felvonásban kifejezetten jól játszottak az egriek, ez az eredményben is megmutatkozott. Szünet előtt nem sokkal öt góllal vezetett a lendületesen kézilabdázó fiatal gárda, amely a félidőben 18-14-es előnyt birtokolt. A folytatásban előjöttek a fáradtság jelei, ami a a minimálisra csökkent variációs lehetőségek mellett várható is volt. Az ellenfél egyszer sem tudott vezetni, az éles végjátékban pedig sikerült az előnyből egy gólt megőriznünk. Újabb hasznos felkészülési mérkőzésen van túl csapatunk. Legközelebb pénteken a nagy megyei rivális HE-DO B.Braun Gyöngyös látogat a Kemény Ferenc Sportcsarnokba.


Felkészülési mérkőzés:
Kemény Ferenc Sportcsarnok
Eger SzSE - Orosházi FKSE-Linamar 34-33 (18-14)

Játékvezetők: Südi, Medve.
Eger SzSE: Moscoso – Lezák 9 (5), Schmid 7, Tóth R. 4 (1), Füzi 4, Bernatonis 5, Molnár B. 4. Csere: Nagy D. (kapus), Kiss G., Szepesi N. 1, Péter D., Hajas. Edző: Tóth Edmond.
Orosháza: Busa – Kiss A 2, Orjonkidze 9, Mrsulja 8, Kancel, Zubai, Németh L. 4 (3) Csere Herjeczki (kapus), Molnár G. 1, Slavuljica 3, Ambrus 1, Pásztor M. 4, Bella 1, Döme. Edző: Ratko Djurkovics.
Hétméteresek: 7/5 illetve 3/3
Kiállítások: 16 perc illetve 12 perc

A következő felkészülési mérkőzés:
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2019-08-16 (péntek) 17 óra
Eger SzSE - HE-DO B. Braun Gyöngyös

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel