Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Magyar Kupa: kiemelt a férfi csapat, rendezők a hölgyek
2019-08-13 01:14:24
A Magyar Vízilabda Szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa csoportjait. A férfiaknál három helyszínen rendeznek selejtezőket. A szentesi, pécsi és kaposvári kvalifikációs csoportokból csak az első helyezettek jutnak tovább. Az öt kiemelt együttes (FTC, OSC, Szolnok, ZF-Eger, Miskolc) kihagyja a szeptember 1-én és 2-án esedékes selejtezőt, így csak a negyeddöntőben csatlakoznak a sorozatba. Mindez azt jelenti, hogy Dabrowski Norbert legénysége október 25-én játszik először Magyar Kupa mérkőzést. Persze előtte már bajnoki meccseken lesznek érdekeltek pólósaink, hiszen a honi első osztályú pontvadászatban szeptember 4-én elkezdődik a küzdelem, nem beszélve a hazai rendezésű Euroliga-selejtezőről. A ZF-Eger női csapatának selejtezőn kell kiharcolni a továbbjutást. Előnyt jelent, hogy Biros Péter tanítványai házigazdaként szerepelnek, ugyanakkor a bombaerős csoportellenfelek (BVSC, FTC, Dunaújváros) miatt nincsenek irigylésre méltó helyzetben lányaink. A csoportmeccseket október 26-án és 27-én bonyolítják le.


Vízilabda Magyar Kupa

Selejtező

Férfiak:

A-csoport

Szentes (rendező)
UVSE
BVSC
Szombathely

B-csoport
Pécs (rendező)
Debrecen
Nagykanizsa
Tatabánya

C-csoport
Kaposvár (rendező)
Honvéd
Szeged
Vasas

Az öt kiemelt csapat (FTC, OSC, Szolnok, Eger, Miskolc) a negyeddöntőben (október 25-26.), csatlakozik.

Nők:
Október 26-27.

A-csoport

III. Kerületi TVE (rendező)
UVSE
Szeged
Szentes
Tatabánya

B-csoport
Eger (rendező)

Dunaújváros
BVSC
FTC
Budapesti Honvéd
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel