Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Bravúros fordítás - 0-2-ről nyert az Eger SE
2019-08-11 20:51:56
Volt itt minden. Szép gólok, kihagyott büntetők, piros lap, kapusbravúrok. Az Eger SE 3-2-re nyert az ESMTK ellen ezzel az NB III. Keleti csoportjának 2. fordulójában megszerezte első győzelmét. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban kifogástalan játéktéren a poklok kínját állták ki a hazaiak. Már a 8. percben vezetést szerzett Kovács Dániel révén a fővárosi együttes. Félóra elteltével esély adódott az egyenlítésre. Kezezés miatt megítélt büntetőt Benke végezte el, a gyenge lapos lövést védte Bonica. A vendégek kapusa a 40. percben Bonica folytathatta volna bravúrjait, ugyanis kezezés miatt jogos büntetőt végezhetett el az ESMT. A kapus állt a kapussal szemben. A lövést az egri Nacsa Péter kivédte, így a félidő 1-1-el zárult. A második félidő elején gyorsan betalált a duplázó Kovács Dániel (0-2). Nagy bajban voltak a házigazdák, de egy pillanatig sem adták fel. Stampf szemfüles góljával az 54. percben szépített. Szép akció végén az 57. percben Vitelki a jobb szélről éles szögből talált be, 2-2. A lendületben lévő hazaiak a 61. percben a csereklént beállt Vajda Ákos góljával fordítottak. A hátralévő 30 perc forgatókönyvét meghatározta, hogy Csorba András karatés mozdulatáért a 65. percben érkezett a piros lap. Nem sokat töltött a pályán az egri védő. Az ESMTK sok helyzetet dolgozott ki, de Nacsa Péter 3 alkalommal is bravúros védéssel mentette meg a hazaiakt a góltól. A 3-2-es sikert követően joggal járt a vastaps az Eger SE csapatának.

NB III. Keleti csoport, 2. forduló
Eger SE - ESMTK 3-2 (0-1)

Eger, Szentmarjay stadion, 200 néző. V.: Muhari Gergő (Kulcsár D., Deme R.).
EGER: Nacsa – Debreczeni, Valkay, Csiki, Lőrincz - Titkó (Vajda, 46.), Benke (Csorba, 57.), Pataki V., Vitelki. - Stampf, Árvai (Haász, 46.). Edző: Klink Zoltán.
ESMTK: Bonica – Lipcsei, Lázár, Tóbiás (Birtalan, 46.), Slezák (Boda, 63.),, Kovács B., Horváth L., Soós (Herczeg, 63.), Kovács D., Deszpotovics, Túri D. Edző: Turi Zoltán.
Gólszerzők: Stampf (54.), Vitelki (57.), Vajda (61.), ill. Kovács D. (8., 52.).
Kiállítva: Csorba (63.)
Jók: Nacsa, Vitelki, Debreceni, Lőrincz, Vajda ill. Kovács D.
Klink Zoltán: - Amit 0-2 után a sárock műveltek ez az alap, ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Ettől csak több kell. Sikerült egy gátat átszakítani, a nagyon fontos első bajnoki gólt, győzelmet megszerezni. Az izzasztó hőségben kellett a jó erőnlét, ennek köszönhető, hogy amit gyakoroltunk azt a második félidőben meg tudtuk valósítani. Ebben a győzelemben benne volt a nagybetűs CSAPAT, a hit, az akarat és nemcsak szóban, hanem tettekben is.


OVÁBBI EREDMÉNYEK
Gyöngyös - Jászberény 2-6 (2-3)
FC Hatvan - Ózd 4-2 (0-2)
DVSC II. – Balassagyarmat 0–1 (0–0)
Punok – Sényő 0–0
DVTK II. – Tiszaújváros 0–4 (0–1)
Füzesgyarmat – Cegléd 1–2 (0–2)
Tállya – DEAC 1–2 (0–2).

Agria Press
FOTÓ: Huszár MárkKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel