Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Háromgólos vereség Kövesden, Rédei megsérült
2019-08-10 07:00:00
Lejátszotta második nyári felkészülési mérkőzését az Eger SzSE férfi kézilabda csapata. Az NB I 2019/2020-es kiírásának szeptemberi rajtjára hangoló Tóth Edmond-legénység a Mezökövesdi KC otthonában gyakorolt a szintén élvonalbeli házigazdák ellen. Már a meccs előtt gondot okozott, hogy Tóth Attila nem léphetett pályára. A korábbi válogatott átlövő továbbra is fájlalja a derekát. A további probléma az első játékrész derekán jelentkezett azzal, hogy a csapat rangidőse Rédei István izomsérülést szenvedett, így a huszadik perctől már csak a padról szoríthatott a társakért. Egyelőre még nem ismert Rédei állapota, ám nagy érvágás volna a szűkös variációs lehetőségekkel bíró együttesnek, ha hosszabb időre nélkülözni kellene rutinos vezérét. A hétre tervezett csúcsterhelés látszott az Eger játékán, igaz a Mezőkövesd sem volt a legfittebb állapotban. Szinte végig a borsodiak vezettek a mérkőzésen, amelyet végül 30-27 arányban megnyertek. Örömteli volt Lezák, Füzi és Tóth Rajmond jó teljesítménye. Legközelebb szerdán az Orosházát fogadják felkészülési mérkőzésen férfi kézilabdázóink.


Felkészülési mérkőzés
Mezőkövesd
Mezőkövesdi KC - Eger SzSE 30-27 (16-14)
Gólszerzők:
Halilbegovic 9 (2), Jancsó 5 (1), Stankovic 4, Szöllősi O., Martins 3-3, Kovács B., Horváth L. 2-2, Varjú, Menyhárt illetve Lezák 7 (3), Füzi 6, Tóth R. 5 (1), Bernatonis 4, Molnár B. 2, Schmid, Rédei, Papp G.
Hétméteresek: 4/3 illetve 6/4
Kiállítások: 10 perc illetve 2 perc

Az Eger SzSE további edzőmérkőzései:
Augusztus 14., szerda, 17.00: Eger - Orosháza
Augusztus 16., péntek, 17.00: Eger - Gyöngyös
Augusztus 21., szerda, 18.00: Gyöngyös – EgerRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel