Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Sakk - Rapid magyar bajnok Gledura Benjamin!
2019-07-21 22:27:59

Az utóbbi évek legszínvonalasabb magyar rapid bajnokságát rendezték meg Ajkán. Összesen 184-en ültek asztalhoz, hogy 13 fordulós versenyben megküzdjenek a pontokért. Gledura Benjámin magyar bajnoki címet szerzett, miután a 13 partiból 10,5 ponttal nyerte meg az bajnokságot. 9 győzelem 3 döntetlen, egy vereség volt a mérleg. A győzelem azt bizonyítja, hogy a hétközi amerikai Xiong elleni maratoni rapid világbajnoki negyeddöntő jó felkészülést jelentett a szombat, vasárnapi viadalra. A szombati napon egy vereség is becsúszott (Papp Gábor), de a vasárnapi 4 fordulóban 3 győzelem egy döntetlennel sikerült megelőzni a válogatott társát Almási Zoltánt. Az újabb érem és serleg gyarapíthatja az egri Sportmúzeum gyűjteményét.

Magyar Rapid Sakkbajnokság 2019 IV. Csaba Árpád Emlékverseny és Ajka Rapid Nyílt Bajnokság Ajka, 148 induló 1. Gledura Benjamin 10,5 2. Almasi Zoltan 10,0 3. Czebe Attila 9,5 4. Balog Imre 9,5 5. Banusz Tamás 9.0 6. Papp Gabor 9,0.
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel