Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – A magyarok előrébb tartanak a románoknál
2019-07-05 12:21:37
Az Agria Park udvarán megrendezett Magyarország – Románia serdülő fiú válogatott csapattalálkozót a magyarok nyerték 18-6-ra. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség által hivatalosan megrendezett 12 összecsapásból kilencet nyertek Dorkó Péter, Botos Tibor és Fehér Gyula szövetségi edzők tanítványai. Három találkozó zárult pontozásos román győzelemmel. A nagy különbségű hazai siker értékes, főként annak függvényében, hogy az erdélyi bunyósok nélkül felálló román csapat a meccs előtt nagyon bizakodó volt a sikerében. A meccsek első 20-30 másodpercében rendre a fizikailag erősebbnek látszó vendégek letámadták a mieinket, akik a folytatásban sokkal technikásabb és taktikusabb bunyóval egyértelműen jobbak voltak. Az augusztusi georgiai (grúzia) Európa bajnokság előtt biztatóbb a magyar együttes formája.

HIMNUSZ, BEMUTATÁS. A jó hangulatú, sportszerű több mint három órás sporteseményt folyamatosan 2-300 ember kísérte figyelemmel. A nézőknek volt alkalmuk az árnyékosabb helyeket találni, ellentétben a 30 fokos hőségben, a napon bunyózó versenyzőkkel. Majd minden mérkőzés 3 meneten át tartott. A hivatalos válogatott mérkőzés előtt kilenc bemutató meccset is láthatott a közönség. Az Egri Városi Sportiskolából a 62 kg-os Pék Tibor állt szorítóba és döntő fölénnyel verte a román Renato Gavrilt.VISSZAVÁGÓ. A találkozó visszavágóját Romániában rendezik a július 22-én.Dorkó Péter a magyar serdülő válogatott vezetőedzője, az esemény szakmai és szervezési vezetője elégedett volt a látottakkal: - Jó erőfelmérő volt számunkra idegen ellenfelekkel tétmeccset vívni. Még sokat kell dolgoznunk az Európa-bajnokságig. A válogatott mai teljesítménnyel elégedett vagyok. Mindenki megmutatta a tehetségét, hogy miért szerepel a válogatottban és így sikerült ilyen nagy különbséggel nyerni. A küzdőszellem és csapategység is dicséretes volt, köszönjük a szurkolást és biztató szavakat. Kiemelném Oláh Levente és Pék Tibor bunyózását. Örülök, hogy az Agria Parkban ilyen jó meccset tudtunk játszani. Ebben a nyári időszakban ha lehetséges szabadtéren kell ilyen rendezvényeket tartani. Köszönöm a Versenybíróság az edzőkollégák, versenyzők, szülők és a szervezésben segítők munkáját.

Serdülő válogatottak mérkőzése, Eger, Agria Park
Magyarország - Románia 18-6.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel