Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – A magyarok előrébb tartanak a románoknál
2019-07-05 12:21:37
Az Agria Park udvarán megrendezett Magyarország – Románia serdülő fiú válogatott csapattalálkozót a magyarok nyerték 18-6-ra. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség által hivatalosan megrendezett 12 összecsapásból kilencet nyertek Dorkó Péter, Botos Tibor és Fehér Gyula szövetségi edzők tanítványai. Három találkozó zárult pontozásos román győzelemmel. A nagy különbségű hazai siker értékes, főként annak függvényében, hogy az erdélyi bunyósok nélkül felálló román csapat a meccs előtt nagyon bizakodó volt a sikerében. A meccsek első 20-30 másodpercében rendre a fizikailag erősebbnek látszó vendégek letámadták a mieinket, akik a folytatásban sokkal technikásabb és taktikusabb bunyóval egyértelműen jobbak voltak. Az augusztusi georgiai (grúzia) Európa bajnokság előtt biztatóbb a magyar együttes formája.

HIMNUSZ, BEMUTATÁS. A jó hangulatú, sportszerű több mint három órás sporteseményt folyamatosan 2-300 ember kísérte figyelemmel. A nézőknek volt alkalmuk az árnyékosabb helyeket találni, ellentétben a 30 fokos hőségben, a napon bunyózó versenyzőkkel. Majd minden mérkőzés 3 meneten át tartott. A hivatalos válogatott mérkőzés előtt kilenc bemutató meccset is láthatott a közönség. Az Egri Városi Sportiskolából a 62 kg-os Pék Tibor állt szorítóba és döntő fölénnyel verte a román Renato Gavrilt.VISSZAVÁGÓ. A találkozó visszavágóját Romániában rendezik a július 22-én.Dorkó Péter a magyar serdülő válogatott vezetőedzője, az esemény szakmai és szervezési vezetője elégedett volt a látottakkal: - Jó erőfelmérő volt számunkra idegen ellenfelekkel tétmeccset vívni. Még sokat kell dolgoznunk az Európa-bajnokságig. A válogatott mai teljesítménnyel elégedett vagyok. Mindenki megmutatta a tehetségét, hogy miért szerepel a válogatottban és így sikerült ilyen nagy különbséggel nyerni. A küzdőszellem és csapategység is dicséretes volt, köszönjük a szurkolást és biztató szavakat. Kiemelném Oláh Levente és Pék Tibor bunyózását. Örülök, hogy az Agria Parkban ilyen jó meccset tudtunk játszani. Ebben a nyári időszakban ha lehetséges szabadtéren kell ilyen rendezvényeket tartani. Köszönöm a Versenybíróság az edzőkollégák, versenyzők, szülők és a szervezésben segítők munkáját.

Serdülő válogatottak mérkőzése, Eger, Agria Park
Magyarország - Románia 18-6.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel