Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Darts – Önerőből törekednek a csúcsra a Sárkányok
2019-07-05 01:47:23
Agria Dragons Darts Club 2019-es éve csalódással indult. Az egri darts képviselőinek hiába sikerült az előző naptári esztendőben megnyerni első csapatversenyük területi fordulóját és kijutni az országos döntőre, hiába szerzett utánpótlás játékosuk serdülő egyéni országos bajnoki és ifjúsági páros országos bajnoki címet, támogatás nélkül, önerőből próbálják fenntartani magukat – derül ki a legnépszerűbb közösségi portálon megjelent féléves értékelőből. Idei eddigi eredményeiket tekintve sem lehetnek csalódottak, inkább büszkék és elégedettek teljesítményükkel. A klub tagjainak száma elérte a negyven főt, ennek több mint a fele az országos versenyengedélyt is kiváltotta, hogy megmérettethessen az MDSZ rendezvényein is.

Rendkívül sikeres versenyeket tudhatnak maguk mögött. Január 1. és június 30. közötti időszakban különböző versenyeken összesen 136 (!) dobogós helyezést gyűjtöttek be, ez havi bontásban átlagosan több mint 20 kupát vagy érmet jelent a klub számára. Tizenegy játékosuk szerzett aranyérmet, ebből a legtöbbet Cseh Péter, akinek tucatnyi első hely van a tarsolyában idén. Őt követi Greskó Marcell tíz elsőséggel. A csapat erősségét mutatja az is, hogy huszonkettő különböző játékosuknak is sikerült odaérni legalább egyszer a dobogós helyezések valamelyikére. Rengeteg helyről hoztak el díjakat földrajzilag is: Mátraterenye, Jobbágyi, Sárospatak, Miskolc, Heves, Záhony, Piliny, Salgótarján, Gyöngyös, Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Budaörs és természetesen Eger mind-mind díjat adhatott át legalább egy Sárkánynak. Idén két csapatot is ki tudtak állítani, mindkét egységnek van esélye a csoportgyőzelem megszerzésére, és az országos döntőre való kijutásra. Ez novemberben fog kiderülni. Addig is számos verseny vár még rájuk, ahol tovább lehet gyarapítani az eddig sem rövid eredménylistát.

A beszámolóban köszönetet mondanak egyesületük elnökének Csohány Gábornak, aki évek óta időt, energiát és persze anyagiakat nem kímélve tartja egyben klubot, és akinek az egész egyesület létezése is az érdeme.RG
Forrás és fotó: Agria Dragons Darts Club (facebook.com)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel