Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Pap Bálint hetedik a mixed-váltó tagjaként
2019-07-05 01:02:28
A második versenynappal folytatódott Kazanyban az ifjúsági úszó Európa-bajnokság. A tatárföldi nagyvárosban két egri versenyző is képviselte a magyar színeket. Pap Bálint a 4x100-as mixed-gyorsváltó tagjaként a hatodik helyen kvalifikálta magát a délutáni döntőbe, ott pedig a hetedik helyen zárt. Az Egri Úszó Klub kiválósága mellett Ulrich Botond (Szeged), Hatházi Dóra (Nyíregyháza) és Szőke Zita (Hódmezővásárhely) volt a csapat tagja. Pap Bálint nem volt elégedetlen a finálét követően. Jobbat úsztam, mint délelőtt, ennek azért örülök, a csapatra nagyon büszke vagyok, mert ez egy nagyon erős mezőny és egy nagyon erős junior Eb – nyilatkozta a Magyar Úszó Szövetség hivatalos honlapjának. A 200 méteres női mellúszás előfutamaiból a délutáni középdöntőbe verekedte magát Békési Eszter, onnan pedig magabiztos versenyzéssel az ötödik helyen jutott tovább.

A magyar küldöttség két napot követően egy aranyéremmel és két ezüsttel büszkélkedhet. 200 méter pillangón kettős magyar siker született, Berecz Blanka és Fábián Fanni zárt az első két helyen. A nyitónapon Mihályvári-Farkas Viktória 400 vegyesen lett második.


Ifjúsági Úszó Európa-bajnokság
Kazany

2. nap:

Magyar döntősök

Férfiak
100 méter hát:
7. Zombori Gábor 55.43

Nők
200 méter pillangó:
1. Berecz Blanka 2:09.80, 2. Fábián Fanni 2:09.97
200 méter hát: 6. Szabó-Feltóthy Eszter 2:12.54

4x100 méter gyors mixed-váltó: 7. Magyarország 3:38.87 (Ulrich Botond, Pap Bálint, Szőke Zita, Fábián Fanni).


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel