Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Összeállt a vb-csapat, három klub delegál játékosokat
2019-07-04 01:13:27
Märcz Tamás a magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a kvangdzsui világbajnokságra utazó csapatát. A sikerrel megvívott hazai rendezésű BENU Kupát követő napon került sor a kerethirdetésre. Szerdán pihenőt kaptak a játékosok, csütörtöktől pedig tizennégy pólós készül tovább a vb-re. A tizenhárom fős utazó keret Kovács Gergővel kiegészülve pénteken Japánba indul akklimatizációs edzőtáborba, itt végzi el válogatottunk az utolsó simításokat. Három klub delegál játékost, a Ferencváros hatalmas fölénye nem meglepő. A nyáron a bajnok és BL-győzteshez szerződő Zalánki Gergővel együtt nyolcan vannak a Fradisták, Szolnokról hárman, az OSC-ből pedig ketten repülhetnek a távol-keletre. A ZF-Egert nem képviseli senki a magyar világbajnoki csapatban, a bő keretben számításba vett Gyárfás Tamás már az Univerziádé-válogatottal Nápolyban tartózkodik, ahol csapatkapitányként Sánta Dániel is küzd nemzetünk színeiért.

Ugyan lesz néhány közös edzésünk, illetve és egy hivatalos mérkőzésünk kint Japánnal, a többi alkalommal magunk készülünk, és tizennégyen sokkal ideálisabbak lesznek az edzések” – fogalmazott a kapitány, aki a honi szövetség hivatalos honlapjának (mvlsz.hu) elárulta: amellett, hogy legfőképpen magukra koncentrálnak és a saját játékukat szeretnék tökéletesíteni, azért a legnehezebbnek ígérkező csoportmeccs, a spanyolok elleni csata már ott van a fókuszban.

A férfiválogatott vb-csapata
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
(A játékosok klubjaként azt a csapatot jelöltük meg, amelyből kiharcolták a kerettagságot).RG
Fotó: Madar Dávid (mvlsz)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel