Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Borosi Henrik: egy lépés előre, ezüst az Eb-n
2019-06-30 20:10:23
Kevés hiányzott az aranyéremhez Borosi Henriknek az Egri Vasas-Egri Városi Sportiskola birkózójának a krakkói serdülő Európa bajnokság 85 kg-os fináléjában. A tavalyi szombathelyi EB bronzérmese örmény, román és fehérorosz versenyzőt legyőzve jutott a döntőbe. Az orosz Nyikita Maniukhin ellen az Európa-bajnokság utolsó összecsapásán először Borosit intették a bírók. Sajnos Nyikita gyorsan mehpörgette Borosit, így szerzett 3-0-ás vezetést. Szünetben Madarasi Gábor a magyar válogatott és az Egri Városi Sportiskola edzője szenvedélyes szavakkal biztatta tanítványát a jobb folytatásra. A második 2 percre egy másik Borosi érkezett. Üzte, tolta , hajtotta ellenfelét, jött is az intés és a partel helyzet. Henrik megfogta ellenfelét, de a 2 pontos pörgetést másfél perccel a vége előtt nem tudta végig vinni. Az orosz addig forgott a szőnyegen a szabályos területen belül, hogy valahogy kicsúszott a szorításból. A hátralévő időben nem tudott Borosi akciót indítani. Az ezüstérem is szép teljesítmény a 2004-es születésű Tinódis diáknak, aki a magyar csapat egyetlen ezüstjét szerezte.

Serdülő Eb, Krakkó, Fiú kötöttfogás, 85 kg:
Nyolcaddöntő: Borosi Henrik - Kirakosyan Harutyun (örmény) tus 4-2-nél
Nagyeddöntő: Borosi Henrik - Pascu Antonio (román) 4-0
Elődöntő: Borosi Henrik - Kazlou Daniil (fehérorozs) 3-3
Döntő: Nyikita Maniukhin (orosz) - Borosi Henrik (magyar) 3:1.
Borosi Henrik a 2. helyen végzett. Edzők: Gyöngy Attila, Madarasi Gábor, Szucsik Tamás.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel