Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Emerson AVENTICS Kupa - Pattog a labda az új műfüvesen is
2019-06-27 19:31:52
Csütörtökön reggel a Felsővárosi Sporttelepen megkezdődött a Emerson AVENTICS Kupa XXVI. Nemzetközi Labdarúgó Torna. A Csuhay József vezette Egri Focisuli SE először 1994-ben rendezte meg először az eseményt,. Hat korosztályban, összesen kilencvenöt csapat vetélkedik egymással. A legfiatalabb korcsoport képviselői nyolcévesek lesznek, míg a legidősebbek a 2006-os korosztályt képviselik. Városunkból az Eger SE, a Plutó és az Egri Focisuli SE indít csapatokat. A résztvevők között 18 erdélyi együttes található, így ismét nemzetközi rangot kapott az esemény. A torna részvevői elsőként vehették birtokba az elmúlt hónapban felújított nagy műfüves játékteret. A csoportmérkőzéseket és az elődöntőket 27, 28, és 29-én bonyolítják le, míg a finálékat 30-án vasárnap 8 órától kezdik. Az eredményhirdetésre a tervek szerint a zárónapon 12 óra 15 perctől kerül sor. A 40 fokos hőség, árnyékos helyek nélküli sporttelep nagy kihívást jelentett az ifjú labdarúgóknak.
Eredmények itt... https://www.egrifocisuli.hu/downloads.php


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel