Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidő – Várják a jelentkezéseket a további turnusokra
2019-06-26 13:54:35
Hétfőn megnyitotta kapuit a táborlakók számára a Kemény Ferenc Iskola. Az intézmény diáksport egyesülete ebben az évben is megszervezte a már hagyományos, nagy érdeklődésű városi sporttáborát 6-12 éves korú gyermekek részére. 2019. június 24-től július 19-ig (4x1 hetes turnusokban) lovagolhatnak, kirándulhatnak, túrázhatnak, strandolhatnak, úszhatnak a tábor látogatói, valamint sportversenyeken, játékokon vehetnek részt. A részvételt más oktatási intézményben tanuló diákok részére is lehetővé teszik a szervezők. Mindezt barátságos költségtérítés ellenében. A portálunkhoz eljuttatott információk szerint a további turnusokra is várják a jelentkezéseket. Érdeklődni a Kemény Ferenc Iskola titkáránál lehet személyesen, vagy telefonon a 36/516-617-os számon.


Az intézmény felhívása itt...

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel