Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidő – Várják a jelentkezéseket a további turnusokra
2019-06-26 13:54:35
Hétfőn megnyitotta kapuit a táborlakók számára a Kemény Ferenc Iskola. Az intézmény diáksport egyesülete ebben az évben is megszervezte a már hagyományos, nagy érdeklődésű városi sporttáborát 6-12 éves korú gyermekek részére. 2019. június 24-től július 19-ig (4x1 hetes turnusokban) lovagolhatnak, kirándulhatnak, túrázhatnak, strandolhatnak, úszhatnak a tábor látogatói, valamint sportversenyeken, játékokon vehetnek részt. A részvételt más oktatási intézményben tanuló diákok részére is lehetővé teszik a szervezők. Mindezt barátságos költségtérítés ellenében. A portálunkhoz eljuttatott információk szerint a további turnusokra is várják a jelentkezéseket. Érdeklődni a Kemény Ferenc Iskola titkáránál lehet személyesen, vagy telefonon a 36/516-617-os számon.


Az intézmény felhívása itt...

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel