Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Atlétika - Európa Játékok: Szeles Bálint 4. lett a futamában
2019-06-24 22:18:44
A magyar válogatott a második helyen végzett a selejtezőcsoportjában a Minszkben rendezett Európa Játékokon. A II. Európa Játékok keretein belül debütál az Európai Atlétikai Szövetség (EA) forradalmian új versenye, a Dynamic New Athletics (DNA) névre keresztelt viadal, amely a megszokottól eltérő, "a győztes mindent visz" alapon működő, akár a végletekig kiélezett, innovatív csapatverseny. A négy női (100 m, 100 m gát, távol, gerely) és három férfi egyéni számban (100 m, 110 m gát, magas), illetve két vegyes váltóban (4x400 m, üldözéses mix vegyes váltó) lehetett pontokat szerezni. A legtöbb pontot csapatunknak Kerekes Gréta szerezte, aki 13.16-os idővel megnyerte 100 gátas futamát, míg Bogdán Annabella 54.70 méteres idei legjobbjával a második legjobb volt a gerelyhajítók között. Nguyen Anasztázia 617 centiméterrel zárt távolugrásban, Boros Bence 10.63-al ért célba 100 méteren, Farkas Petra pedig ugyanebben a számban 12.08-cal végzett a nőknél. Szeles Bálint 110 gáton 14.57-et futott és a 4. helyen végzett. A négy csoportgyőztes, továbbá a két legjobb második bejutott az elődöntőbe. A magyar csapat úgyan második lett, de a franciák éls fehéroroszok jobban teljesítettek csoportjukban. Így Magyarország kedden a vigaszágon folytathatja. Csoportellenfeli lesznek Portugália, Ciprus, Bulgária, Írország és Dánia. A csoportból ket nemzet jut tovább a június 26-i elődöntőbe. A döntőt június 28-án rendezik meg.

Az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) közgyűlése szombaton egy anonim szavazás során a vártaknak megfelelően a lengyelországi Krakkót és környékét, a Malopolska régiót választotta a 2023-as Európa Játékok helyszínéül.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel