Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Vízilabda – Tovább harcolhat az olimpiai kvótáért a magyar válogatott
2019-06-24 15:27:27
Ötödik helyen fejezte be a Világliga szuperdöntőjét a magyar férfi vízilabda válogatott. Belgrádban keddtől vasárnapig tartott a megmérettetés, amelyen Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének nem sok hiányzott a négy közé kerüléshez. A pénteki negyeddöntőben Ausztrália ötméteresekkel győzte le nemzeti együttesünket, gyakorlatilag egy agyonnyert meccset ajándékoztunk a kengurusoknak. Szombaton bizonyították a fiúk, hogy a nyitókörben lejátszott Kanada elleni vereség csak egy kisiklás volt, 15-8-ra diadalmaskodtunk az észak-amerikaiak ellen, így mérkőzhettünk Japánnal az ötödik pozícióért. A vasárnapi helyosztót is magabiztosan uralta válogatottunk, a 15-13-as győzelem azt jelentette, hogy az alsóház legjobbja lett a szerb fővárosban a magyar csapat. Ha azt vesszük alapul, hogy belgrádi tornán a B-jelű válogatott képviselte a magyar színeket, nem lehetünk elégedetlenek. A ZF-Eger játékosai közül egyedül Gyárfás Tamás kapott lehetőséget a bizonyításra Märcz Tamás szövetségi kapitánytól. A Világligát a házigazda Szerbia nyerte, megelőzve a döntőben legyőzött Horvátországot. Szerbia az elsőséggel megváltotta repülőjegyét a 2020-as nyári ötkarikás játékokra, mi pedig harcolhatunk tovább az olimpiai részvételért.

Hétfő és kedd pihenőnap lesz a magyar válogatott játékosainak számára, a munka szerdától folytatódik. Néhányan csatlakoznak az Universiade-csapathoz, vannak olyan pólósok is, akiknek belgrádi szerepvállalásukkal véget is ért a nyár. A Világliga ideje alatt itthon készülő A-keret most már a júliusi világbajnokságra fókuszál. A legjelentősebb felkészülési állomás a hazai rendezésű BENU Kupa lesz, amelyen Hollandiával, Franciaországgal és Görögországgal is megmérkőzik csapatunk. Néhány nappal később, július 5-én indul a csapat Japánba egy hétnapos időszakra, majd onnan már csak a vb tizenhármas fix keret ruccan át Dél-Koreába, a világbajnokság helyszínére.


RG







Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel