Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Tovább harcolhat az olimpiai kvótáért a magyar válogatott
2019-06-24 15:27:27
Ötödik helyen fejezte be a Világliga szuperdöntőjét a magyar férfi vízilabda válogatott. Belgrádban keddtől vasárnapig tartott a megmérettetés, amelyen Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének nem sok hiányzott a négy közé kerüléshez. A pénteki negyeddöntőben Ausztrália ötméteresekkel győzte le nemzeti együttesünket, gyakorlatilag egy agyonnyert meccset ajándékoztunk a kengurusoknak. Szombaton bizonyították a fiúk, hogy a nyitókörben lejátszott Kanada elleni vereség csak egy kisiklás volt, 15-8-ra diadalmaskodtunk az észak-amerikaiak ellen, így mérkőzhettünk Japánnal az ötödik pozícióért. A vasárnapi helyosztót is magabiztosan uralta válogatottunk, a 15-13-as győzelem azt jelentette, hogy az alsóház legjobbja lett a szerb fővárosban a magyar csapat. Ha azt vesszük alapul, hogy belgrádi tornán a B-jelű válogatott képviselte a magyar színeket, nem lehetünk elégedetlenek. A ZF-Eger játékosai közül egyedül Gyárfás Tamás kapott lehetőséget a bizonyításra Märcz Tamás szövetségi kapitánytól. A Világligát a házigazda Szerbia nyerte, megelőzve a döntőben legyőzött Horvátországot. Szerbia az elsőséggel megváltotta repülőjegyét a 2020-as nyári ötkarikás játékokra, mi pedig harcolhatunk tovább az olimpiai részvételért.

Hétfő és kedd pihenőnap lesz a magyar válogatott játékosainak számára, a munka szerdától folytatódik. Néhányan csatlakoznak az Universiade-csapathoz, vannak olyan pólósok is, akiknek belgrádi szerepvállalásukkal véget is ért a nyár. A Világliga ideje alatt itthon készülő A-keret most már a júliusi világbajnokságra fókuszál. A legjelentősebb felkészülési állomás a hazai rendezésű BENU Kupa lesz, amelyen Hollandiával, Franciaországgal és Görögországgal is megmérkőzik csapatunk. Néhány nappal később, július 5-én indul a csapat Japánba egy hétnapos időszakra, majd onnan már csak a vb tizenhármas fix keret ruccan át Dél-Koreába, a világbajnokság helyszínére.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel