Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Talán a legnagyobb erősítés: marad Bernatonis
2019-06-24 14:57:01
Még nem tudni kik lesznek a DVTK-Eger férfi kézilabda csapatának nyári érkezői, a klubvezetés egyedül a kétszeres válogatott Tóth Attila leigazolását kommunikálta. Az már most kijelenthető, hogy a transzferidőszak legnagyobb fogása lehet, hogy a korábbi hírekkel ellentétben sikerült megállapodni az egri folytatásról Rolandas Bernatonisszal. A litván válogatott balátlövő a 2019/2020-as idényben is erőssége lesz az együttesnek. A 32 éves sportoló egy évvel ezelőtt a spanyol Granollerstől érkezett Tóth Edmond legénységéhez. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen az elmúlt szezonban huszonhárom mérkőzésen szerzett százkilenc találatával a DVTK-Eger házi gólkirálya lett, az élvonal mesterlövészei között is az igen előkelő kilencedik helyet szerezte meg. A klub részéről úgy fogalmaztak: hisznek a sikerre éhes magyar fiatalokban, ugyanakkor a bennmaradásért folytatott küzdelemben az olyan klasszisokra is szükség lesz, mint Bernatonis.

– Roli az elmúlt szezonban nagyon fontos szerepet töltött be a csapatban, ő az egyik olyan játékos, aki képes mérkőzéseket nyerni – fogalmazott az egriek vezetőedzője, Tóth Edmond. – Amikor pályára lépett magabiztosabb és eredményesebb csapatjátékkal rukkoltunk elő. Több olyan komoly téttel bíró mérkőzés is akadt, amelyet jórészt az ő kiváló játékának köszönhetően sikerült megnyerni. Kivételes játékintelligenciával rendelkezik, példaként szolgálhat a fiatalok számára – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának (handballeger.hu) Tóth Edmond vezetőedző.

Szabó Péter szakmai igazgató szerint az érkező száma hamarosan tovább emelkedik. Olyan sikerre éhes, fiatal csapat kialakításán dolgozunk, amely könnyen elnyerheti a szurkolóink szimpátiáját. Reményeink szerint hamarosan újabb bejelentésekkel örvendeztethetjük meg az egri közönséget – nyilatkozta korábban a sportvezető.RG
Fotó: handballeger.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel