Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Atlétika - Szeles Bálint a minszki Európa Játékokon áll rajthoz
2019-06-20 23:44:13
Pénteken kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, a kontinens idei legnagyobb multisport eseménye. A versenysorozat június 30-ig tart, 15 sportág 200 számában 50 ország 3667 sportolója indul a minszki Európa Játékokon. A magyar csapat 122 főből áll, a megnyitón a judós Ungvári Miklós viszi a magyar zászlót.. Nyolc sportágban - íjászatban, tollaslabdában, atlétikában, sportlövészetben, karatéban, kerékpárban, cselgáncsban és asztaliteniszben - a versenyek részei a jövő évi, tokiói olimpia kvalifikációs sorozatának. Atlétikában a 110 m gátfutásban áll rajthoz Szeles Bálint az Egri Sportiskola SE versenyzője. Petrovai József az EVSI vezetőedzője nem szolgált jó hírekkel. Sajnos Bálint a Dél-afrikai edzőtáborozáson összeszedett egy sérülést. Az elmúlt hétvégi budapesti Junior és Utánpótlás Atlétikai magyar bajnokságon a 2. helyen végzett Szeles Bálint. Az időeredménye elmaradt az egyéni csúcsától. A héten kiemelten készültünk a minszki Európa játékokra, amelyre pénteken repülünk. Júliusban a svédországi Európa bajnokság a következő célunk. Remélem a javul a lába és visszanyeri az áprilisi formáját, amely nagyon biztatónak ígérkezett.

Magyarország Junior és Utánpótlás Atlétikai Bajnoksága, Budapest, Ikarus pálya

110. m gát: 1. Eszes Dániel (Dunakeszi) 14.15, 2. Szeles Bálint (mind Egri Sportiskola SE) 14.56
Junior: 100 m: 7. Pócs Dominik (Egri Sportiskola SE) 11.52.
Női, junior, 400 m: Ignácz Alexandra (Egri Sportiskola SE) 59.33, 15. Bornemissza Anna 62.81.
400 m gát: 5. Bornemissza Anna 1:06.64 (egyéni csúcs), 6. Ignácz Alexandra 1:06.83.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel