Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Atlétika - Szeles Bálint a minszki Európa Játékokon áll rajthoz
2019-06-20 23:44:13
Pénteken kezdődik Minszkben a II. Európa Játékok, a kontinens idei legnagyobb multisport eseménye. A versenysorozat június 30-ig tart, 15 sportág 200 számában 50 ország 3667 sportolója indul a minszki Európa Játékokon. A magyar csapat 122 főből áll, a megnyitón a judós Ungvári Miklós viszi a magyar zászlót.. Nyolc sportágban - íjászatban, tollaslabdában, atlétikában, sportlövészetben, karatéban, kerékpárban, cselgáncsban és asztaliteniszben - a versenyek részei a jövő évi, tokiói olimpia kvalifikációs sorozatának. Atlétikában a 110 m gátfutásban áll rajthoz Szeles Bálint az Egri Sportiskola SE versenyzője. Petrovai József az EVSI vezetőedzője nem szolgált jó hírekkel. Sajnos Bálint a Dél-afrikai edzőtáborozáson összeszedett egy sérülést. Az elmúlt hétvégi budapesti Junior és Utánpótlás Atlétikai magyar bajnokságon a 2. helyen végzett Szeles Bálint. Az időeredménye elmaradt az egyéni csúcsától. A héten kiemelten készültünk a minszki Európa játékokra, amelyre pénteken repülünk. Júliusban a svédországi Európa bajnokság a következő célunk. Remélem a javul a lába és visszanyeri az áprilisi formáját, amely nagyon biztatónak ígérkezett.

Magyarország Junior és Utánpótlás Atlétikai Bajnoksága, Budapest, Ikarus pálya

110. m gát: 1. Eszes Dániel (Dunakeszi) 14.15, 2. Szeles Bálint (mind Egri Sportiskola SE) 14.56
Junior: 100 m: 7. Pócs Dominik (Egri Sportiskola SE) 11.52.
Női, junior, 400 m: Ignácz Alexandra (Egri Sportiskola SE) 59.33, 15. Bornemissza Anna 62.81.
400 m gát: 5. Bornemissza Anna 1:06.64 (egyéni csúcs), 6. Ignácz Alexandra 1:06.83.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel