Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Megérkezett az első fecske a DVTK-Eger csapatához
2019-06-20 01:22:54
Bejelentette első nyári igazolását a DVTK-Eger férfi kézilabda csapata. Az NB I 2018/2019-es szezonját a tízedik helyen záró együttestől kilencen távoztak, az állandóságot a játékoskeretben csupán Lezák Áron, Kiss Gergő, Rédei István, Tóth Rajmond, Szepesi Noel, Schmid Péter, Füzi Dániel és Molnár Balázs jelenti. Gyakorlatilag új csapatot kell építenie Tóth Edmond vezetőedzőnek. A klubvezetés megállapodott Tóth Attilával. A 22 éves jobbátlövő Veszprémben lett élvonalbeli játékos, pályafutása során megfordult még Gödöllőn és Csurgón is. A legutóbbi kiírásban az NB I/B-s Veszprémi KKFT Felsőörs csapatát erősítette. Fiatal kora ellenére már bemutatkozott a felnőtt válogatottban. 2017 júniusában Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Lettországban ölthette magára először a nemzeti címerrel ellátott mezt, rá nem sokkal ugyanezt megtette Hollandia ellen is. A közel kétméteres, 97 kilogrammos sportoló nem titkolt vágya, hogy újra közel kerülhessen a válogatotthoz, ehhez az kell, hogy egri színekben kiemelkedőt nyújtson.

A klub hivatalos honlapjának (handballeger.hu) elmondta: nagyon szeretne megragadni az első osztályban, s ezért keményen dolgozni fog. Egerben megkaphatom a fejlődésemhez szükséges játékperceket, olyan közegbe kerülök, ahol még inkább kiteljesedhet a pályafutásom. Többször is egyeztettem az átigazolás kapcsán Tóth Edmond vezetőedzővel, akiben rendkívül szimpatikus és kiválóan felkészült szakembert ismertem meg. Nagyon várom már a közös munkát, óriási bennem a bizonyítási vágy – nyilatkozta Tóth.

Szabó Péter szakmai igazgató szerint az érkező száma hamarosan tovább emelkedik. Olyan sikerre éhes, fiatal csapat kialakításán dolgozunk, amely könnyen elnyerheti a szurkolóink szimpátiáját. Reményeink szerint hamarosan újabb bejelentésekkel örvendeztethetjük meg az egri közönséget – tette hozzá a sportvezető a portálon.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel