Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Ifjúsági bajnokság után máris itt a serdülő OB
2019-06-19 00:05:11
Június 19 és 22 között Kecskemét ad otthont a Serdülő Országos Úszó Bajnokságnak. A viadalon a korosztályos legjobbjai lépnek rajtkőre. A fantasztikus sikereket hozó ifjúsági OB-t követően újabb éremesőben reménykednek az Egri Úszó Klubnál. A Szilágyi Nikolett-Boros Dalma edzőpáros által felkészített egrieket Sződi Zsolt, Kovács Attila, Kormos Kristóf, Györe Ádám, Koós Márton, Juhász Franciska, Újvári Éva, Zbiskó Evelin és Demeter Hanga képviseli a szerdától szombatig tartó rangos eseményen. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF) a serdülő OB-n zárul le a kvalifikációs periódus. Az utánpótlás szövetségi kapitány szombat este fogja összeállítani a végső keretet és az Elnökség felé javaslatot tesz az előzetesen elfogadott elvek alapján.

Az Egri Úszó Klub további korosztályainál is gőzerővel zajlik a munka. Patkó Kata és Török Zoltán trénerek a Cápa és Gyermek Bajnokságokra készítik fel a fiatalokat. Az ifi OB-n rendkívül eredményesen szereplő csapatból hárman - Békési Eszter, Pap Bálint és Szabados Bence - két hétig a balatonfűzfői edzőtáborban tartózkodnak. Itt a kazanyi Európa-bajnokságra készítik fel a korosztály legjobbjait. A felnőttkorba lépett Holló Balázs és Lakatos Dávid Rómában egy nemzetközi viadalon képviseli az egri színeket.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel