Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Squash – Cséffalvay visszavágott Boros Dávidnak
2019-06-11 18:58:44
A Római Teniszakadémián rendezték a napokban a szezon utolsó hazai egyéni fallabda versenyét. A Top Nyolcak Squash Gálán az idény legeredményesebb női, és férfi A, B, és C kategóriás játékosai vehettek részt. Az esemény méltó zárása volt a szezonnak remek mérkőzések jellemezték a viadalt. Az Egri Squash Sportegyesületet két versenyző képviselt a fővárosban. Boros Dávid a közelmúltban rendezett magyar bajnoki bronzérem megszerzését követően a Római Teniszakadémiára is dobogós reményekkel utazott. Az elődöntőben Cséffalvay Dániel volt Boros ellenfele. Cséffalvay revánsot vett a győri vereségért, most ő volt az, aki magabiztosan játszott, így a döntőbe jutott. Boros Dávidnak sajnos a bronz sem jött össze, Sebők Benedekkel szemben is alulmaradt, így negyedikként zárt. A férfi A-kategóriát egyébként Farkas Balázs nyerte meg. A hölgyeknél – a várakozásoknak megfelelően – a friss magyar bajnok Chukwu Hannah végzett az első helyen, a dobogó második fokára Kiss-Máté Csenge állhatott fel. A harmadik helyet Csókási Gabriella szerezte meg Guti Judit előtt. Az egri színeket képviselő Agárdy Anna a nyolcadik pozícióban fejezte be a küzdelmet.

A díjátadó ceremónián az A kategóriás játékosok pénzjutalmat, a C kategóriás játékosok a Coffee 42 tárgyjutalmait, míg a hölgyek és a B kategória játékosai a PestiSport és az L&H Sport vásárlási utalványait vehették át.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel