Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - Mozdulj Eger - Bornemissza prológ Madárral és Mátéval
2019-06-08 14:31:06
Kedden délután veszi kezdetét Egerben a 69. Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata, az Egri Városi Sportiskola közös rendezvényén 23 ország 290 bunyósa lép a Kemény Ferenc Sportcsarnokban felállított 2 ringbe. Az esemény felvezetéseként pénteken délelőtt a Dobó téren rendhagyó testnevelés órán vehettek részt az ökölvívás iránt
érdeklődő egri iskolások. A Mozduj Eger eseményen a mobil ringben Erdei Zsolt profi világbajnok, a magyar szövetség elnöke, Jóni Máté thai box világbajnok, Exatlon-Hungary sztár, Dorkó Péter főszervező irányította a bemelegítést, majd a boksz alapütéseit és mozgásformáit is gyakorolhatták a lelkes és érdeklődő fiatalok. A jó hangulatú egy órás program végén sporttörténeti kérdésekre adott jó válaszokért válaszokért ajándékok is gazdára találtak. Erdei Zsolt és Jóni Máté készségesen fotózkodott a gyerekekkel, turistákkal. A sportág népszerűsítése, a fiatalok edző terembe csábítását jól szolgálta a program. A Bornemissza emlékversenyre belépőket is osztottak, invitálva az egrieket a várhatóan színvonalas sporteseményre.

VILÁGBAJNOKI TRÉNING. Erdei Zsolt végig mozogta a tesi órát: - Öröm, hogy ennyien megtiszteltek bennünket. Az egri sportiskolás utánpótlás országosan is példa értékű. Dorkó Péter vezetőedző csapata az országos pontversenyben évek óta a 3-4. legeredményesebb klubnak számít. Köszönettel tartozunk az egri önkormányzatnak és az Egri Városi Sportiskolának a sportág kiemelt támogatásáért. A Bornemissza ebben az évben is az utánpótlás komoly vizsgája lesz. Lemérhetjük, hol tartunk nemzetközi szinten. Örömteli, hogy 22 országból elfogadták a MÖSZ meghívását és itt lesznek a június 11-15-i versenyen. Szeretnénk híveket szerezni az ökölvívásnak, remélem a mai testnevelés óra résztvevői közül a hétköznapokon minél többen látogatnak a boksz edzésekre is.

Dorkó Péter főszervező: - Nagyon régen nem volt ekkora utánpótlás verseny hazánkban. A Bornemisszán évről-évre több induló és nagyobb mezőny van. Meg kell becsülni, hogy ennyi ország küldi el a legjobbjait Magyarországra és azon belül, Egerbe. Tanulni kell és felnőni a nemzetközi mezőnyhöz. Kiváló felkészülést és jó szereplést kívánok minden magyar versenyzőnek.


A fiú és leány junior és ifjúsági korosztályban a keddi mérlegelés és orvosi vizsgálatot követően 15 órától indul a küzdelem. Pénteken és szombaton rendezik a döntőket. A teljes magyar élmezőny kesztyűt húz. Az Egri Városi Sportiskolából öten lépnek szorítóba. A fiúknál Szöllősy Áron és Balogh Martin, a lányoknál Nagy Vivien, Kovács Petra, Ádám Viktória képviseli az egri színeket.

Program
Kedd - Selejtező- 15.00
Szerda - Selejtező- 15.00
Csütörtök -Elődöntők- 15.00
Péntek - döntők: 17.00
Szombat - döntők: 17.00.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel