Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A mag marad, újra megcélozható az élvonal
2019-06-05 07:36:25
Már tervezik a jövőt az Eszterházy SC női kézilabda csapatánál. Az egri együttes újoncként indult a 2018/2019-es szezonban az NB I-es pontvadászatban, ami nyugodtan nevezhető a világ egyik legerősebb pontvadászatának. A Debre Viktor edző által irányított csapat csak magyar játékosokat – akik az egri egyetem hallgatói - felvonultatva futott versenyt a túlerővel. A lányok sereghajtóként búcsúztak a „krémtől”, lelkes játékuk és nem utolsósorban megszerzett öt pontjuk elismerésre méltó volt. A szezon végén az együttes megvédte címét a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságban (MEFOB) is. Örömteli hír, hogy nem várhatók jelentős változások a játékoskeretben. A csapat magja Egerben marad. Négyen távoznak csupán az egylettől, de lesznek természetesen érkezők is, valamint folytatódik a saját nevelésű fiatalok beépítése. Az előzetes jóslatok alapján az Eszterházy SC újra megcélozhatja majd a feljutást. A csapat összetételének bejelentésére július 22-ig várni kell, akkor tartják ugyanis a szokásos szezonindító sajtótájékoztatót.


Távoznak a csapattól:
Borbély Márta, Hanczvikkel Zsanett, Juhász Renáta, Sallai Nikolett.

Élő szerződéssel rendelkeznek:
Győrffy Alexandra, Leiner Bernadett, Buzsáki Nikolett, Kobela Tamara, Sári Barbara, Bocsi Szonja, Petrovics Gerda.

Szerződést hosszabbítottak a klubnál:
Iván Emese, Brettner Zsófia, Sepsi Réka, Bernát Dorina, Kuti Bettina, Pados Mónika, Bíró Eszter.

Saját utánpótlásból csatlakoznak a felnőttekhez:
Csomós Anna, Dohány Vanda.

Érkeznek:
Július 22-én, a szokásos szezonindító sajtótájékoztatón derül ki.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel