Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – EB-selejtezőn Farkas Ádám és Szert Balázs
2019-06-04 16:18:49
Rangos küldést kapott Farkas Ádám és Szert Balázs. Megyénk legmagasabb szinten jegyzett labdarúgó játékvezetői pénteken este Vilniusban lépnek pályára. 20 óra 45 perces kezdettel bonyolítják le az Európa-bajnoki selejtező-sorozat B-csoportjában a Litvánia – Luxemburg összecsapást. A találkozót Farkas Ádám dirigálja, míg egyik asszisztense az egri Szert Balázs lesz. Mindketten első felnőtt kvalifikációs mérkőzésükön lesznek érdekeltek. Farkas korábban már vezetett két A-válogatott mérkőzést, de azok a felkészülést szolgálták. A debütálást 2017 novemberében a Szlovákia – Norvégia meccs jelentette számára, de a tavalyi nyári világbajnokságot megelőzően is működött a Horvátország – Szenegál találkozón. Örömteli, hogy egyre nívósabb összecsapásokra delegálja őket az európai szövetség játékvezetői testülete. Szert Balázs mellett Ring György segíti asszisztensként Farkas Ádám munkáját, míg tartalék játékvezetőként Berke Balázs tagja a csapatnak. A magyar játékvezetői team csütörtökön repül Litvániába, ahonnan szombaton térnek haza.

A B-csoportban már játszott egymással a két válogatott. A március 22-én rendezett találkozót Luxemburg 2-1-re megnyerte Litvánia ellen. Azóta a litvánok nem léptek pályára a sorozatban, a luxemburgiak viszont kikaptak otthon Ukrajnától. A csoportban – az említetteken kívül - még Portugália és Szerbia szerepel.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel