Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Fallabda – Sporttörténelmi egri érem Győrben
2019-06-04 14:15:37
Véget ért Győrben az Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság. A háromnapos verseny magas színvonalú mérkőzéseket hozott. A körítés fantasztikus volt, a tavalyi egri OB-hez hasonlóan „üvegpályán” zajlottak a helyosztó meccsek. Nappal a Marcal Teniszcentrum, este pedig a Széchényi tér adott otthont a találkozóknak. A férfiaknál Cséffalvay Dániel és az egri Boros Dávid volt a bronz meccs résztvevője. Dávid magabiztos játékkal győzte le ellenfelét, és megszerezte a harmadik helyet. A válogatott kerettag Boros az egri fallabda történetének első bajnoki érmével büszkélkedhet. A soron következő rangos megmérettetésig nem kell sokat várnia, hiszen június 8-án, a Római Teniszakadémián, a Top Nyolcak Gáláján léphet pályára. Az előzmények ismeretében ott is éremesélyesként.

A férfi döntő párosítása, akárcsak az előző évben, Krajcsák Márk – Farkas Balázs volt. Balázs egy fej-fej melletti találkozón 3-0 arányban tudott felülkerekedni, és ezzel megvédte címét.

A hölgyeknél Szombati Edina és Kiss-Máté Csenge játszott a harmadik helyért. Ezúttal Máté Csenge volt az eredményesebb, és a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A döntőt Csókási Gabriella és Chukwu Hannah játszotta. Szoros csatában utóbbi fallabdázó 3-1 arányban bizonyult jobbnak és ezzel megszerezte első felnőtt országos bajnoki címét. A nők mezőnyében Agárdy Anna újoncként képviselte az Egri Squash Egyesület színeit.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel