Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Mozdulj Eger! Bemutató bokszmeccset vív egymással Erdei és Jóni
2019-05-31 23:49:59
2019. június 7-én 11 órától a Dobó téren a Mozdulj Eger program - rendhagyó testnevelés óra - keretében bemutató ökölvívó mérkőzést vív Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok és Jóni Máté thai box világbajnok, , akit a közelmúltban a TV2 Exatlon című műsorában ismerhetett meg jobban a sportszerető közönség. A rendezvényhez egy 5x5 méteres mobil ökölvívó ringet állítanak fel a Dobó téren. Az esemény helyszínén 11 órától sajtótájékoztatót tart Habis László polgármester, Martonné Adler Ildikó alpolgármester és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egri Városi Sportiskola immár 69. alkalommal rendezi meg a nagy hagyományokkal rendelkező Bornemissza Gergely Emlékversenyt. Az ifjúsági fiú, ifjúsági leány, junior fiú és junior leány kategóriákban várhatóan huszonhat ország kétszázötven versenyzője lép szorítóba a Kemény Ferenc Sportcsarnokban felállított ringbe. A döntőket 2019. június 14-én pénteken és szombaton rendezikRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel