Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Mozdulj Eger! Bemutató bokszmeccset vív egymással Erdei és Jóni
2019-05-31 23:49:59
2019. június 7-én 11 órától a Dobó téren a Mozdulj Eger program - rendhagyó testnevelés óra - keretében bemutató ökölvívó mérkőzést vív Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok és Jóni Máté thai box világbajnok, , akit a közelmúltban a TV2 Exatlon című műsorában ismerhetett meg jobban a sportszerető közönség. A rendezvényhez egy 5x5 méteres mobil ökölvívó ringet állítanak fel a Dobó téren. Az esemény helyszínén 11 órától sajtótájékoztatót tart Habis László polgármester, Martonné Adler Ildikó alpolgármester és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egri Városi Sportiskola immár 69. alkalommal rendezi meg a nagy hagyományokkal rendelkező Bornemissza Gergely Emlékversenyt. Az ifjúsági fiú, ifjúsági leány, junior fiú és junior leány kategóriákban várhatóan huszonhat ország kétszázötven versenyzője lép szorítóba a Kemény Ferenc Sportcsarnokban felállított ringbe. A döntőket 2019. június 14-én pénteken és szombaton rendezikRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel