Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A Putnok ellen, itthon zárja az szezont az ESE
2019-05-30 16:40:40
Vasárnap a záró forduló találkozóit rendezik az NB III-ban. A keleti-csoportban érdekelt Eger SE hazai környezetben búcsúzik a 2018/2019-es idénytől, ami felemásra sikeredett. Örömteli, hogy kiesési gondjai végül nem voltak az együttesnek, még úgy sem, hogy a keleti-csoport adja a teljes NB III-as mezőny legrosszabb tizenharmadik helyezettjét, ami a kieséssel egyenértékű. Az ESE az utolsó meccs eredménytől függetlenül is a tízedik helyen végez, ez pedig azt jelenti, hogy a következő kiírásban is a harmadosztályban lesz érdekelt a piros-kék legénység. A vendég Putnok számára egy Szentmarjay Stadionban aratott siker ötödik helyet eredményezhet, a hatodik pozíció biztos a borsodiak számára. Mindkét fél szeretné emlékezetessé tenni a zárást. Az Egert remélhetően nem nyugtatja meg a tétnélküliség, az salgótarjáni blamából tanulhattak játékosai.

A 30. forduló összecsapásait egységesen vasárnap 17 óra 30 perctől rendezik. A Szolnok a Sajóbábony legyőzésével megszerezheti az aranyérmet, ezzel együtt a másodosztályú kvalifikációt. Az alsóházban a Tállya, az SBTC, a Cigánd és a Sajóbábony búcsúja szinte biztos, azonban a késő nyári csoportfeltöltések szokásos hercehurcája (ki vállalja, ki nem a harmadosztályt…) megmenthet egy-két csapatot. A Gyöngyösi AK csak extrém eredmények kialakulása esetén zárhat veszélyes zónában.


NB III., keleti-csoport, 30. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2019-06-02 (vasárnap) 17 óra 30 perc
Eger SE – Putnok FC

Játékvezetők: Fekete T. (Dobos D., Gavalla-Kulcsár J.)

Az utolsó forduló párosításai, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel