Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Az utolsó fordulót rendezik a regionális élvonalban
2019-05-30 16:08:56
Az utolsó forduló mérkőzéseire kerül sor a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Szombaton rendezik a harmincadik játéknap valamennyi összecsapását. A dobogós helyeket illetően a lefújás pillanatig várni kell. A Hatvan bajnoki címe már régóta nem forog kockán, az aranyérmes Zagyva-partiak az ESE II vendégeként a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játssza – remélhetően sokáig – utolsó meccsét a megye határain belül. A második helyen álló Lőrinci saját kezében tartja sorsát. Ha Bódis Barna legénysége megszerzi a három pontot Felsőtárkányban, akkor befut az ezüstérmes pozícióba. A harmadik Energia SC-nek csak a győzelem az elfogadható eredmény a Bélapát ellen. Siker, valamint a Lőrinci pontvesztése esetén a gyöngyösiek léphetnek a dobogó második fokára. A Pétervásárának a két rivális együttes botlása kell az ezüsthöz, no meg persze az, hogy Csatlós Tamás fiai legyőzzék otthon a Marshall-ASE csapatát. A Borsodnádasd Makláron, a Füzesabony „albérletében” fejezi be Heves megyei szerepvállalását, a BLASE a következő szezontól ugyanis hazaköltözik Borsodba. Feledhető idényt szeretne győzelemmel búcsúztatni az Egerszalók, amely a Herédet látja vendégül. A Gyöngyöshalász az ötödik, a Besenyőtelek a hetedik helyét szeretné bebiztosítani az egymás elleni párharc során. Hevesen a Maklár lesz a látogató. A házigazdák az eredménytől függetlenül a tízedik pozícióban zárnak, a Maklárnak ugyanakkor kaparnia kell a tizenkettedik helyezés megmentéséért. A záróforduló mérkőzései egységesen 17 órától kezdődnek.
A megyei I. osztály utolsó fordulójának párosításai, tabella itt...

A megyei II. osztályban egyetlen győzelemre van a bajnoki címtől az Egerszólát. A hiányzó láncszemet a Zagyvaszántó felülmúlásával építheti be a Szólát. A Markaz az ezüstérmes pozícióját biztosíthatja be az Abasár ellen, míg a Domoszló számára a harmadik hely megszerzése a cél Tarnamérán.
A megyei II. osztály utolsó előtti fordulójának párosításai, tabella itt...

A regionális másodosztályban június 8-án rendezik az utolsó játéknapot, ugyanakkor a harmadik vonalban már az elmúlt hétvégén befejeződött a pontgyártás.

RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel