Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidő – Megnyitja kapuit a reggeli úszóknak a Bárány Uszoda
2019-05-30 01:25:30
A Dr. Bárány István Sportuszodát üzemeltető Eger Termál KFT tájékoztatása szerint június 1-én megnyitja kapuit a létesítmény a reggeli úszást kedvelő nagyközönség számára. Minden hétköznap 6 és 9 óra között biztosítanak úszópályát a „hobbistáknak”. Ehhez az egri önkormányzat 18 millió forinttal járult hozzá. Az Eger Termál KFT-vel együttműködésben úgy döntöttünk, hogy a Bitskey uszodához hasonló módon ebben az uszodában is lehetőség lesz reggeli úszásra a nem igazolt versenyzők, azaz városunk lakossága számára – nyilatkozta Habis László polgármester. Június 3-tól 5-ig vízleengedéssel történő karbantartást végeznek, ezeken a napokon nélkülözniük kell az úszóknak a Bárány Uszoda szolgáltatásait. Az üzemeltető ezúton kéri a lakosságot, hogy tájékozódjon a nyitvatartásról, árakról és pályabeosztásról a www.egertermal.hu weboldalon.

Az uszoda több mint két milliárd forintból újult meg: a felújítás első üteméhez a 220 millió forintos önerőt az önkormányzat, a további két ütemét pedig a kormány biztosította 420 millió forint értékben, 1,4 milliárd forintot pedig tao-támogatásként szerzett meg az Egri Vízilabda Klub. A munkálatoknak köszönhetően egyebek mellett megújult a medence, melynek fele megőrizte a hagyományos kavicsos jelleget, míg a másik fele, csempézett. A meleg vízzel táplált csőkígyó biztosítja a téli használatot, új termálvízzel működő melegedő medence, forgatott rendszerű új tanmedence, hagyományos és alternatív energiaforrásokat építettek ki, mint a napkollektorok, hőszivattyú, hűtő-fűtő berendezések.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel