Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Nosztalgikus rangadót vív az ESE az életéért küzdő SBTC-nél
2019-05-24 00:12:15
A 29. forduló mérkőzéseire kerül sor a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. Az Eger SE a szezonban utoljára szerepel vendégként, mégpedig a Salgótarján otthonában. Az SBTC – ESE párharcnak jelentős nosztalgikus töltete van az ország észak-keleti részében, függetlenül, hogy a két megyeszékhely focistái melyik osztályban rúgják a bőrt. Az Eger helyzete a „Stécéhez” képest irigylésre méltó. Vitányi László együttese az utóbbi két játéknapon győztesen hagyta el a pályát, ezzel bebiztosította tagságát a honi harmadik vonalban. A Salgótarján jelenleg kieső helyen portyázik, könnyen előfordulhat, hogy még egy hatpontos véghajrá sem jelent számukra vigaszt. Az életért küzdés minden bizonnyal élessé teszi a fekete-fehéreket. Az ESE nem szeretne statisztálni az SBTC feltámadásához, ezért pontokért utazik a gyönyörű fekvésű Szojka Ferenc Stadionba. A szakvezetés gondokkal küzd az összeállítást illetően, hiszen Farkas, Mikolka, Nagy Péter, Dáné, Galambosi, Titkó, Busai, Debreceni és Kaszás is sérüléssel bajlódik. Ki könnyebbel, ki súlyosabbal, kérdés, hogy a csapatnyi sérült közül kik vállalják a játékot. A két csapat őszi találkozásakor megosztoztak a pontokon a felek a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Megyénk másik harmadosztályú reprezentánsa a Gyöngyösi AK Tiszaújvárosban vendégszerepel, és egy pontszerzéssel biztosíthatja bennmaradását.

NB III., keleti-csoport, 29. forduló
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 2019-05-26 (vasárnap) 17 óra 30 perc
Salgótarjáni BTC – Eger SE

Játékvezetők: Kovács Imre (Imrő János, Molnár István)

A 29. forduló párosításai, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel