Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Révbe érhet a Szólát és a Balaton
2019-05-23 23:43:41
Az utolsó előtti forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A dobogós helyeket illetően sok minden eldőlhet a 29. játéknapon. A Hatvan már régen bebiztosította bajnoki címét. A frissen kinevezett tréner Török László hazai közönség előtt mutatkozhat be az aranyérmes együttes kispadján. A Zagyva-partján a Hevesi LSC vizitál. A jelenlegi második helyezett Lőrinci Egerszalókon vendégszerepel, a velük szemben kétpontos hátrányban lévő Energia SC pedig a Marshall-ASE otthonában lép pályára. Az andornakiak csak a rivális legyőzésével tarthatják életben érmes reményeiket. A Pétervására újra készen áll arra, hogy az első háromba kerüljön, ehhez a lépést Makláron tehetik meg szombaton Csatlós Tamás fiai. A Berg System-ESE II-nek a BLASE idegenbeli legyőzésére van szüksége ahhoz, hogy elkerüljön a sereghajtó pozícióból. A megyeszékhelyiek előre lépéséhez kell a Bélapátfalva hazai veresége is a Gyöngyöshalásszal szemben. A Felsőtárkány a Dr. Vass Géza Kupa döntőjében elszenvedett súlyos fiaskót követően Besenyőtelken térhet magához. Persze nem lesz könnyű. A Heréd – Füzesabony párharc győztese értékes pontokat szerezhet a középmezőnyben.
A megyei I. osztály párosításai, tabella itt...

A megyei II. osztályban bajnoki címet ünnepelhet az Egerszólát. Ha a listavezető győztesen hagyja el a domoszlói pályát, akkor révbe érhet. Az arany vereség esetén is Bata Árpádék nyakába kerülhet, de csak akkor, ha közvetlen üldözőjük a Markaz nem nyer Gyöngyössolymoson. Erre kicsi az esély, hiszen a vendéglátók ezer sebből véreznek, és sereghajtói a csoportnak.
A megyei II. osztály párosításai, tabella itt...

A megyei III. osztályban a záró forduló mérkőzéseire kerül sor a hétvégén. Az északi régióban bajnoki címet szerző Istenmezeje együttese Nagyrédén vendégszerepel. A rangadó eredménye nem befolyásolja a Nagyréde helyzetét. Veresége esetén is második helyen zárja az idényt a Szőlőskert. A déli-csoportban a Balaton focistái szerezhetik meg az aranyérmeket. Csákvári Dániel gárdája az Ágó Ferenc által irányított Novaj otthonában érhetnek fel a csúcsra.
A megyei III. osztály, északi-csoport párosításai, tabella itt...
A megyei III. osztály, déli-csoport párosításai, tabella itt...

RG
Fotó: Márkus Attila (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel