Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Tizedik lett a DVTK-Eger, NB I-es maradt a Kövesd
2019-05-20 18:59:34
Befejeződött a férfi kézilabda NB I 2018/2019-es idénye. A DVTK-Eger fölényes diadallal zárta a szezont, hét góllal verte a Komlót a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A találkozó végén még nem volt biztos, hogy Tóth Edmond fiai megszerzik-e a tizedik pozíciót a bajnokságban, hiszen hátravolt egy Tatabánya – Budakalász párharc, amelynek eredménye helyezést befolyásoló tényező volt. A papírformának megfelelően a kalásziak pont nélkül maradtak, így az egriek bekerültek a pontvadászat legjobb tíz csapata közé. Összességében a viszontagságos évben ez sikerként könyvelhető el, az csak ráadás volt, hogy a Ligakupában elődöntőig jutott a társaság. Hogy a közeljövő mit hozhat, azt senki nem tudja, mindenesetre az elkövetkező hetek és hónapok mozgalmasak lesznek a klub életében. Jelentős változások előtt áll a játékoskeret, a pénteki bajnokit követően kilenc kézilabdázó búcsúzott el a lelkes egri közönségtől. A záróforduló talán legnagyobb kérdése volt, hogy a Vecsés mellett melyik csapat lesz a másik kieső. A Mezőkövesdnek meg kellett verni a Dabast hazai környezetben ahhoz, hogy az élvonalban maradhasson. Az MKC végül 25-23-ra nyert, így a Cegléd kényszerült búcsúzni a legmagasabb osztálytól. Megyénk másik reprezentánsa a HE-DO B.Braun Gyöngyös a hatodik helyen zárt.


Az NB I 2018/2019-es kiírásának végeredménye:

1. MOL-Pick Szeged 51 pont
2. Telekom Veszprém 46 pont
3. Grundfos Tatabánya KC 42 pont
4. Balatonfüredi KSE 36 pont
5. Csurgói KK 33 pont
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 31 pont
7. Ferencvárosi TC 22 pont
8. RotaChrom Dabas 21 pont
9. Sport36-Komló 21 pont
10. DVTK-Eger 17 pont
11. CYEB Budakalász16 pont
12. Mezőkövesdi KC 15 pont
13. Ceglédi KKSE 13 pont
14. Vecsési SE 0 pont

Az idény zárásaként rendezik a MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém bajnoki döntőt.RG
FOTÓ: Lénárt Márton - lenartfoto.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel