Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A Testnevelési Egyetem nyerte az egri MEFOB-döntőt
2019-05-15 00:47:11
Az Eszterházy Károly Egyetem adott otthont a nagypályás labdarúgó Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének. A MEFOB fináléjába gárda került be. A házigazda Eszterházy Károly Egyetemen kívül a tavalyi első két helyezett felsőoktatási intézmény, a Testnevelési Egyetem, illetve az ELTE SEK Szombathely szállt harcba a legfényesebb medáliáért. Két napon át, kétfordulós, 2x25 perces körmeccseket rendeztek, így összesen hat összecsapásra került sor. A legtöbb pontot a Testnevelési Egyetem szerezte, megelőzve az ELTE SEK Szombathely csapatát. Az EKE hallgatói egy győzelem és döntetlen mellett kétszer vesztesen hagyták el a játékteret, ez a harmadik pozíció megszerzéséhez volt elegendő. Az eredményhirdetéskor dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora, dr. Bognár József, az EKE Sporttudományi Intézetének igazgatója és Tállai András, a Mezőkövesd-Zsóry FC elnöke adta az érmeket, serlegeket. A MEFOB legértékesebb játékosának Szepesi Róbert (TE) bizonyult.


MEFOB
Nagypályás labdarúgó torna, döntő
Eger, Leányka út

Eredmények:


Eszterházy Károly Egyetem - Testnevelési Egyetem 1–4
Az egri gólszerző: Gulyás Kristóf

Testnevelési Egyetem - ELTE SEK Szombathely 1–0

ELTE SEK Szombathely - Eszterházy Károly Egyetem 0–1
Az egri gólszerző: Benke Norbert

ELTE SEK Szombathely - Testnevelési Egyetem 1–0

Eszterházy Károly Egyetem - ELTE SEK Szombathely 0–1

Testnevelési Egyetem - Eszterházy Károly Egyetem 1–1
Az egri gólszerző: Tarnai Dániel

A MEFOB végeredménye:
1. Testnevelési Egyetem 7 pont
2. ELTE SEK Szombathely 6
3. Eszterházy Károly Egyetem 4

Legértékesebb játékos: Szepesi Róbert (TE)RG
Fotó: Huszár MárkKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel