Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – BL-búcsúmeccs a hazai bronzpárbaj jegyében
2019-05-15 00:06:45
Utolsó Bajnokok Ligája mérkőzését vívja ebben az idényben a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Szerdán a Barceloneta együttese érkezik a Bitskey-uszodába. Különösen nagy téttel már nem bír a 18 óra 30 perckor kezdődő összecsapás Dabrowski Norbert legénysége számára, hiszen korábban eldőlt, az Eger nélkül rendezik Hannoverben a sorozat nyolcas döntőjét. A spanyol bajnok lényegyesen kedvezőbb pozícióból várja a meccset, ők az A-csoport második helyezettjeként csobbannak a mieink ellen. Esetükben csupán annyi kérdés maradt, hogy megtartják-e ezt a pozíciót. Egy esetleges egri vereséggel visszacsúszhatnak a harmadik helyre. Nyilván ezt szeretnék elkerülni a katalánok, így a motiváltságukat illetően nem lehet majd panasz. A ZF-Eger számára két hazai meccs maradt hátra a 2018/2019-es idényből, ezeken szeretnék kiszolgálni a srácok a lelkes szimpatizánsokat. A Bajnokok Ligája fellépésen túl pénteken a magyar bajnoki bronzpárharc visszavágóján lesznek érdekeltek pólósaink a Szolnok ellen. Az OB I. harmadik helyét nagyon jó volna megszerezni, hiszen az érem megszerzésén túl BL-kvótát is érhet a következő szezonra a Szolnok felülmúlása. A Szolnok egyébként vereséggel hangolt az egri „visszavágóra”, utolsó BL-csoportmeccsükön 15-10-re kaptak ki a Jadran Split otthonában. Zivko Gocics szolnoki tréner is az egri mérkőzés alá rendelte a horvátországi ütközetet, kulcsembereket (Nagy Viktor, Bátori Bence, Milan Alekszics, Kis Gábor) pihentetett Splitben. Amolyan főpróbaként fogható fel részünkről is a Barceloneta elleni összecsapás, azonban játékoskeretünkben jóval kevesebb a variálási lehetőség, mint Szolnokon. Kisebb sérülések hátráltatják ugyan a munkát, de a szezon végére minden seb begyógyul.


Bajnokok Ligája, A-csoport, 14. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-05-15 (szerda) 18 óra 30 perc
ZF-Eger – CNA Barceloneta


Az A-csoport további párosításai:
Brescia – Steaua Bukarest
Dinamo Moszkva – FTC-Telekom
Pro Recco – Crvena Zvezda

Az A-csoport állása:
1. Pro Recco 39 pont
2. Barceloneta 28 pont
3. Brescia 26 pont
4. FTC-Telekom 22 pont
5. Dinamo Moszkva 18 pont
6. ZF-Eger 15 pont
7. Steaua Bukarest 6 pont
8. Crvena Zvezda 0 pont


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel