Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Borosi arany, Csomós ezüstérmes a serdülő Ob-n
2019-05-14 10:16:03
Második alkalommal került megrendezésre a Filus Sándor emlékverseny, amely idén a serdülő korosztály kötöttfogású országos bajnoksága volt Soltvadkerten. A viadalon 11 súlycsoportban 151 birkózópalánta próbált szerencsét. A legeredményesebb szakosztály az Esztergom lett. Közel 50 egyesület képviseltette magát a 2019. évi serdülő kötöttfogású országos bajnokságon, melyen 11 bajnoki címért küzdöttek a fiatalok. Az aranyérmek 7 szakosztályba kerültek, miután duplázott az Esztergom, a Diósgyőr, az ESMTK és a Kertváros is, valamint egy-egy első helyezettje lett a Vassanak, a Püspökladánynak és az Egernek. A csapatpontverseny igencsak szoros csatát hozott, végül a négy érmet és egy ötödik helyezést bezsebelő Esztergomi BSE alakulata érdemelte ki. Az Egri Városi Sportiskola színeiben Borosi Jenrik a megszokottnál egy súlycsoporttal feljebb a +85 kg-sosoknál versenyzett és itt is megszerezte az aranyérmet. Serdülő kf.OB,Borosi Henrik saját súlycsoportjánál egy súlycsoporttal feljebb birkózva,vagyis + 85 kg-ban is magyar bajnoki címet szerzett. Csomós János élete legösszeszedettebb birkózásával az 52 kg-ban beverekedte magát a döntőbe.Ott ugyan megállította az ESMTK-s Takács,de ezüst érme is óriási eredmény.


Serdülő kötöttfogású országos bajnokság, Soltvadkert
Az egriek eredményei:


38 kg: 8. Deutsch Botond.
48 kg: 10. Köböl László.
52 kg: 2. Csomós János
85 kg: 1. Borosi Henrik
Edzők: Madarasi Gábor, Gyöngy Attila, Szucsik Tamás, Lakatos András.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel