Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - Kaunasban 9. Kurtán - Kecskeméten 2. Csorba
2019-05-12 19:44:07
Három helyszínen küzdöttek a helyezésekért az Egri Városi Sportiskola versenyzői. A litvániai Kaunaasban a Junior Európa Kupában (405 versenyző) az első napon Horváth Bance (73 kg) lázas betegség miatt a mérlegelés után visszalépett. A 81 kg-os Kurtán Zsombor a holland Hoedeman, majd a belga Van Der Herrewegen elleni sikerrel bejutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben a későbbi ezüstérmes svájci Gautschi megállította az egri versenyzőt. A vigaszágon a bronzmérkőzéshez 5 másodpercet kellett volna kibírni a az örmény Satverian elleni csatában. Sajnos nem sikerült, így a 9. helyen zárt a Kurtán Zsombor. A 90 kg-os egri nevelésű, Ceglédre átigazolt Iklódi Máté bronzmeccsig menetelt és végül az 5. lett. Az Országos Diákolimpia döntőjét Kecskeméten rendezték meg. Két érmet sikerült szerezni. Az ifjúságiaknál Csorba Dominik Péter a 2. helyen, a Diák-C korcsoportban Czinege Dávid (30 kg) a 3. helyen végzett. Az előző héten a kolozsvári Ifjúsági Európa Kupán helyezetlenül zárt Csorba-Rottenstein kettősből Csorba javított, Rottenstein az első meccsén kikapott.
A legifjabbak a szlovákiai Rimaszombaton léptek tatamira. Kiss Csongor (27 kg) ezüst, Gotyár Dominik (45 kg), Esküdt Ádám (49 kg) bronzéremmel tette le névjegyét.

Eredmények, Junior Európa Kupa
73 kg: Horvth Bence helyzetlenül zárt
81 kg: 9. Kurtán Zsombor.
90 kg: 5. Iklódi Máté

Országos Diákolimpia Kecskemét
Diák C korcsoport

30 kg: 3. Czinege Dávid
33 kg: 5. Cs. Németh Mihály
36 kg: 7. Szabó Ábel
39 kg: 7. Almási Ádám .

Ifjúság korcsoport
60 kg: 2. Csorba Dominik Péter
66 kg: 5. Hasillo Zoltán (-66 kg)
Helyezetlenül zárt: Szabó Zsombor, Rottenstein Botond.

Nemzetközi Judoverseny Rimaszombat (Szlovákia)

U9 korcsoport:
27 kg: 2. Kiss Csongor
U13 korcsoport:
45 kg: 3. Gotyár Dominik
49 kg: 3. Esküdt Ádám , 5. Lukács Botond.
Helyezetlenül zártak: Gáspár Bence, Ferenc Vince Zétény, Sereg Szilárd, Kalbantner Géza Ferenc.

Horváth Tamás elismerése
A kecskeméti felnőtt országos bajnokságon a Magyar Judóért kitüntetés bronz fokozatát kapta Horváth Tamás az Egri Városi Sportiskola vezetőedzője. Gratulálunk!Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel