Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - Pék Tibor Moldovában is remekelt
2019-05-12 18:15:25
Az Egri Városi Sportiskola versenyzői az elmúlt hétvégén nemzetközi szintű eseményeken voltak érdekeltek. Pék Tibor a serdülő válogatott tagjaként Moldovában lépett szorítóba és kétszer is győztesen hagyta el a ringet. Dorkó Péter szövetségi edző értékelése szerint mindkét napon pazar teljesítményt nyújtott és magabiztosan verte ellenfeleit. Szöllősy Áron (57 kg) és Varga Viktória (63 kg) a junior válogatott tagjaként Budapesten Szerbia legjobb juniorjai ellen lépett ringbe. Szőllősy iskolajátékkal legyőzte ellenfelét. Varga Viki súlycsoportváltás után, jó teljesítményt nyújtott, de sajnos vereséget szenvedett. A juniorok válogatottja három egrivel (Szőllősy Áron, Varga Viktória, Kovács Petra 66 kg)) hétfő reggel indul útnak Romániába (Braila) egy 10 napos edzőtáborba. A cél felkészülés a május 22-én kezdődő junior Európa bajnokságra, melyet a romániai Galati városában rendeznek meg. A felnőtt válogatott tagjaként hétfőn indul Spanyolországba a BoxAm tornára Oláh Eszter az EVSI kiválósága.

A vecsési VI. Varga Viktor Emlékversenyen A női elit 64 kg-osoknál Oláh Eszter az ifik 81 kg-os súlycsoportban Ádám Viktória végzett az első helyen. Az ifjúságiak 60 kg-os döntőjét vívta Balogh Martin, aki a ezüstéremmel zárta a viadalt.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel