Spanyol arany

Végig vezetve Spanyolország nyerte a kosárlabda viklágbajnokság döntőjét Argentína ellen. Az európai válogatott 95-75-re győzött. A bronérmet Franciaország szerezte meg
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Az egyik bajnokjelölt otthonában tért magához az ESE
2019-04-29 00:35:02
Nem várt, magabiztos győzelemmel folytatta szereplését a labdarúgó NB III keleti-csoportjában az Eger SE. A 25. fordulóvasárnap lejátszott találkozóján a piros-kékek 4-1-re diadalmaskodtak az ESMTK otthonában. Titokban ugyan reménykedtünk, de túlzott illúziókat nem kergettünk a győzelmet illetően. Vitányi László gárdája öt vereséggel a háta mögött utazott a tabella harmadik helyezettjéhez, ahhoz a pesterzsébeti csapathoz, amelynek lemaradása a játéknap előtt csupán egy pont volt a listavezető Szolnokhoz képest. A csodálatos vendégsikerrel nagy lépést tett az ESE a harmadosztályú tagság megtartása felé, míg az ESMTK jelentős hátrányba került az aranyharcban. Gresó Mátyás büntetőből korán megszerezte a vezetést a mieinknek. A hazai egyenlítés nem váratott magára sokáig, a 25. percben Szabó Ádám fejjel vette be Giczi kapuját. 1-1-es félidőt követően kiszakadt az egri gólzsák. Az 59. percben Lőrincz, bő tíz minutummal később pedig Titkó volt eredményes. Elveszítette a fonalat a házigazda, szenvedésükre a 77. percben tettünk pontot, baloldali támadás végén Gresó góljával 4-1-re alakítottuk az állást. Egyértelműen meglepetésnek számít az Eger SE feltámadása az utóbbi hetek sikertelenségeit követően. További jó hír számunkra, hogy a kiesőzóna csapatai kivétel nélkül vereséget szenvedtek a játéknapon, így nagy valószínűséggel sikerül stabilizálni helyünket a harmadik vonalban. A Gyöngyösi AK Laurinyecz korai góljával idegenben verte a Tállyát, így Török János fiai négy ponttal távolodtak el a még veszélyt jelentő tizennegyedik pozíciótól.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 25. forduló
ESMTK - Eger SE 1-4 (1-1)

Pesterzsébet 150 néző. Játékvezetők: Borbás B. (Gordos Á., Szabó D.)
ESMTK: Bonica – Nagy M., Markovics, Lázár B., Tóbiás Zs. – Bányai (Nagy R., 64.), Szabó Á., Horváth L. (Karacs P., 85.), Boda J. – Kovács D. (Bartha R., 56.), Mohácsik G. Edző: Turi Zoltán.
Eger SE: Giczi – Debreceni, Kaszás, Galambosi, Lőrincz – Farkas K., Mikolka, Antal Zs. (Nagy P., 80.), Gresó (Kovács D., 86.), Titkó – Benke (Árvai, 61.). Edző: Vitányi László.
Gólszerzők: Szabó Á. (25.) illetve Gresó 2 (2., 77.), Lőrincz (59.), Titkó (71.)

Vitányi László az egerse.com-nak:
- Küzdelmes mérkőzés volt, amit jól jellemez, hogy a játékvezetőknek még az öltöző folyosón is fegyelmezniük kellett. Ahogy a vereségek alkalmával sem volt dráma, úgy most sincs hurrá hangulat. A játékosoknak hétfőn délutánig van lehetőségük ünnepelni, a szakmai stábnak semeddig, ugyanis már ma kiosztottam a feladatokat, elkezdjük az elemzést. Örülök, hogy a sérültjeink lassan felépülnek. A héten továbbra is ezer százalékos hozzáállást várok el mindenkitől, hiszen ez a siker is csak három pontot ért, így még további győzelmekre is szükség van. Márpedig egy héttől többet nem szeretnénk várni rá.

A játéknap eredményei, tabella itt...
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel