Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Célba ért a Hatvan
2019-04-23 11:22:05
Rangadót nyert az FC Hatvan labdarúgó csapata a megyei I. osztályú bajnokságban, ezzel a pontvadászat további eredményeitől függetlenül megszerezte az aranyérmet a kék-sárga alakulat. A Zagyva-partiak a gólkirály-jelölt Simon Mátyás találatával döntötték el a három pont sorsát a Lőrinci otthonában. A harmadosztályú tagság kiharcolását várhatóan június elején sikeres osztályozó megvívásával biztosíthatják a hatvaniak. Az Energia SC 2-2-es döntetlen játszott a gyöngyöshalászi rangadón. A Felsőtárkány és a Pétervására nem bírt egymással. A Hatvan mögött az Energia foglalja el a második helyet (47 pont), a Lőrinci (46) és a Pétervására (43) előtt. A dobogóhoz egyre inkább közelít a Marshall-ASE (42 pont), amely a legutóbbi játéknapon a sereghajtó ESE II-t múlta felül a megyeszékhelyen. Alsóházi rangadót nyert a Borsodnádasd a Bélapát ellen, a maklári villanyfényes derbin pedig a Füzesabony 4-1-re diadalmaskodott. Az Egerszalók a Hevesnél, míg a Heréd a Besenyőteleknél bizonyult jobbnak. A megyei második vonalban megtartotta hétpontos előnyét a listavezető Egerszólát a követő Markazzal szemben. A Visonta meccs nélkül maradt a 23. fordulóban, mivel a vendég Kisköre – a mérkőzés napjának reggelén – lemondta az utazást. A létszámhiánnyal küzdő Poroszló 3-0-s hátrány birtokában nem jött ki a folytatásra Zagyvaszántón. A regionális harmadik vonalban döntetlent játszott Váraszón a Nagyréde, így a Vécsen 8-0-ra diadalmaskodó Istenmezeje növelte az üldözőkkel szemben előnyét a bajnoki tabellán.


A megyei I. osztály eredményei, tabella itt...

A megyei II. osztály eredményei, tabella itt...

A megyei III. osztály, északi-csoport eredményei, tabella itt...

A megyei III. osztály, déli-csoport eredményei, tabella itt...

RG
Fotó: Albert Péter (heol)
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel