Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teke – Egri vereségek, bronzéremre hajthat a Vilati
2019-04-16 13:54:56
A teke csapatbajnokságok utolsó előtti fordulójában nem sikerült a pontszerzés az egri csapatoknak. Az NB I-es Vilati Bátonyterenyére - a hazai pályán egyetlen veretlen együttes otthonába - látogatott. A tartalékosan felálló egrieknél az első párban érdekelt Vincze Zoltán a csoport legjobb hazai játékosától szerzett utolsó gurításával fél pontot, Sajnos az ificsapatban vitézkedő Tóth Balázs a felnőttek között nem tudta a megszokott eredményt hozni. A csapatvezetők csatáját Tamasi Antal nyerte sokkal jobb tarolásának köszönhetően. Az utolsó sorban óriási fordításokat láthatott a lelkes közönség, amelyben sajnos Molnár volt az egyik szenvedő fél. Az első szettben szerzett huszonhét fás előnyét nem tudta megtartani. Tamasi Balázs hátránya harminchárom fa volt az első szakaszt követően, utána azonban elsöpörte ellenfelét, 611 fával a mezőny legjobbja lett. Kevésen múlt a pontszerzés, így maradt a 5.5:2,5 arányú tisztes vereség. A bronzérem még elérhető, a már bajnok Nyíregyháza április 27-i egri legyőzésével. A fiatalok jó játékkal nyertek, így az ezüstérem meglehet, ha nyernek két hét múlva a szabolcsiak ellen. A Széchenyi SC-tekeshop.hu Debrecenben játszott végletekig kiélezett mérkőzést és szenvedett 5:3-as vereséget. Az előző héten a magyar - szlovák válogatott meccsel felavatott hatsávos egri építésű impozáns nagyerdei pályán Nagy Tibor volt a mezőny legjobbja és a végén mindössze egy fa hiányzott a döntetlenhez.


Eredmények:

NB I. 21. forduló
Bátonyterenye TK - Vilati Eger 5,5:2;5
VILATI:
VINCZE Z. 577, Toth B. 517, TAMASI A. 574, Nagy G., 514, Molnár L. 544, TAMASI B. 611.
Ifik: 0:4 (POGONYI 526, GEMBICZKY D. 575)

NB II. 21. forduló
Príma SE Debrecen - Széchenyi SC- tekeshop.hu 5:3 (2640:2603)
Széchenyi:
Pál 423, Nagy T. 462, Komáromi 402, GULYAS 420, Bajzát R. 452, PÁLFI 444.
Ifik: 2:0 (Tóth B. 406)


RG
Beküldött fotó
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel