Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szombaton már a középszakasz kezdődik
2019-03-14 11:51:29
Ahogy befejeződött a női első osztályú bajnokság alapszakasza, azzal a lendülettel be is indul a play-off fázis. Szombaton már a Ferencváros otthonában szállnak vízbe Biros Péter tanítványai. A pontvadászat legjobb négy csapata közé jutás a tét. Helyzetünk nem nevezhető kedvezőnek, ugyanis az alapszakaszban a Fradi kétszer is legyőzte a mieinket, így az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc 6-0-s fővárosi vezetésről indul. Ráadásul a zöld-fehérek jobb helyezésüknek köszönhetően pályaelőnyt is élveznek. Az Egernek ahhoz, hogy elődöntőbe jusson, zsinórban háromszor kellene legyőzni riválisát. Ez nagyon nehéz feladat. A találkozót szombaton 14 óra 30 perctől kezdik a Népligetben. Valószínű, hogy már szombat este lezárul a csata, de mi azért még opcióban tartunk két fellépést, amelynek időpontjai még nem ismertek. Az alapszakasz két legjobbja az UVSE és a Dunaújváros egyből bejutott az elődöntőbe, míg a Szeged-Tatabánya-Honvéd trió az alsóházi rájátszásban lesz érdekelt. A négy közé jutásért a másik ágon a BVSC a Szentessel küzd meg, a Fradi-Eger párharchoz hasonlóan itt is 6-0-s fővárosi vezetésről indulnak a felek.


Női OB I., rájátszás az elődöntőbe jutásért
Budapest, Népliget. 2019-03-16 (szombat) 14 óra 30 perc
FTC-Telekom - ZF-Eger


A rájátszás beosztása
Elődöntőbe jutott:
UVSE, Dunaújváros

Rájátszás az elődöntőbe jutásért – 7 pont eléréséig
BVSC – Szentes (az állás: 6-0)
FTC – ZF-Eger (az állás: 6-0)

Alsóházi rájátszás:
Szeged, Tatabánya, Budapesti HonvédRG
Fotó: mvlszKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel