Csodát tett a Liverpool

Három gólos hátrányt ledolgozva a Liverpool hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angol csapat ellenfélre vár, a másik ágon az Ajax és a Tottenham küzd a döntőbe kerülésért


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Bekapcsolódik a harmadik vonal is
2019-03-14 11:22:05
A soron következő hétvégén kitavaszodik régiónk labdarúgásának harmadik vonalában is, beindul a küzdelemsorozat a „megye három” mindkét csoportjában. Az élvonal és a másodosztály együttesei már rutinos pályára lépőknek tekinthetők 2019-ben.

A megyei I. osztályban immár a negyedik tavaszi kört bonyolítják le. A 19. játéknapon csak a Gyöngyöshalász – Berg System-ESE II párharcot rendezik vasárnap, a többi meccset szombaton játsszák. A listavezető FC Hatvan az Egerszalókkal csap össze, míg a második helyre előre lépő Lőrinci Hevesen vív rangadó-jellegű ütközetet. A jelenlegi erőviszonyok, a csapatok formájának ismeretében semmi nem számít majd meglepetésnek a Felsőtárkány – Füzesabony meccs végén. Az Energia SC első tavaszi győzelmének megszerzésére készül, Nagy Gábor fiainak ellenfele a Borsodnádasd lesz. Presztízsmeccset rendeznek Makláron, ahol a Nagy Endre által felkészített Besenyőtelek lesz a vendég. Az Andornaktálya a kiesés ellen hadakozó Bélapátot fogadja, míg Pétervásárán a Heréd vizitál.
A megyei I. osztály hétvégi párosításai, tabella itt...

A megyei II. osztályban a Markazra vár felsőházi összecsapás. A listavezető ellenfele a negyedik helyen lévő Mátraderecske lesz. Az Egerszólát az Atkár legyőzésével szilárdíthatja pozícióját, míg a Visonta a kiszámíthatatlan Tarnaméra vendége lesz.
A megyei II. osztály hétvégi párosításai, tabella itt...

Régiónk harmadik vonalában elkezdődik a tavaszi küzdelemsorozat
A megyei III. osztály északi csoportjának párosításai, tabella itt...
A megyei III. osztály déli csoportjának párosításai, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel